Aradığın kişi şu anda meşgul, sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız diyor sürekli, başka telefondan çalıyor. Beni engellese direkt meşgule düşüp kapanması gerekmiyor mu?
1 ay
Aradığın kişi şu anda meşgul, sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız diyor sürekli, başka telefondan çalıyor. Beni engellese direkt meşgule düşüp kapanması gerekmiyor mu?
Cevap
0Cevap
Hayir engellenmemissin, sadece karsidaki acmamis, ama caldirdigin anda bu uyari geliyorsa engellenmissin demektir
Çalmıyor bekliyor biraz sonra sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız diyor
Galiba kankaa
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir sakinleş, böyle durumlar insanın moralini bozuyor biliyorum.
Tatlım, engellensen genelde şöyle olur: Aradığında telefon 1 kere bile çalmadan direkt meşgule düşer ya da hiç çalmaz, hatta bazen “aradığınız kişiye ulaşılamıyor” tarzı şeyler duyarsın.
Canım, senin durumda “meşgul, sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız” deyip başka telefondan normal çalıyorsa büyük ihtimalle engelli değilsin. Sesli mesaj servisine yönlendirme, numara bazlı ayar ya da operatör kaynaklı bir durum olabilir. Yine de kafana çok takılıyorsa en temizi, uygun bir zamanda yazıp direkt sormak.
Sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız diyor engellese öyle dermi
Canım engellese genelde direkt kapanır, sesli mesaj anonsu çoğunlukla engel değildir 📞💬
Ama sadece bana öyle çalıyor