Bir erkek tanıyorum, bu uygulamayı ciddi ilişki ve evlilik için kadın bulmak için kullanıyor. Böyle erkekler var mı gerçekten?

Son 10 senedir tüm sevgilileri bu siteden olmuş. Bazıları sadece sanal sevgili olarak kalmış. Erkek istemesine rağmen karşıdaki kadın buluşmamış hiç. Erkek daha buluşmadan evlenmeye bile razıymış hatta çok âşıkmış. Birkaç kez böyle hiç buluşmadan sanal sevgilisi olmuş işte. 2 kere de bu siteden tanıştığı kişilerle buluşmuş ama ilişkileri kısa süreli olmuş. Sanaldan 3 sene konuştuğu âşık olduğu kadın evli, çocuklu çıkmış hatta sonra. Yani ciddi ilişki yapmak için kadınla tanışabileceği tek yol ve platform burası olan başka erkekler de var mı? Sevip âşık olacağı kadını hep burada arayan, buradan kadın seçmeye çalışan var mı?

Güncellemeler
2 ay
Olabilir diyenler, yıllarca hep anonim kalmış kadın. Bu erkek adını, yaşını biliyormuş sadece kadınların. O da doğru söyledilerse eğer. Onun dışında hiçbir sosyal medya hesabını bilmiyor. Instagram, twitter vs. Numarasını da bilmiyor, whatsapptan da konuşmamışlar. Sadece bu siteden ve skype’dan. 3 senelik sanal ilişkinizde karşı taraf bu şekilde hep anonim kalsa nasıl güven oluşur? Güvenip devam edebilir misiniz? Ayrıca bir kadın evli çıktı dedim ya diğer kadın da fake çıkmış.
Bir erkek tanıyorum, bu uygulamayı ciddi ilişki ve evlilik için kadın bulmak için kullanıyor. Böyle erkekler var mı gerçekten?