Kapatmış?
Neden olabilir? Sana WhatsApp'tan yazarım diye belirtmiş. Ama neden kapattığını merak ettim. Başka konuştukları mı vardı ben görmeyeyim diye mi? Ben ara sıra story paylaşıyorum. İnsan benim hikayelerimi merak etmez mi? Fake hesabı mı var?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle durumlarda insanın kafası bin parçaya bölünüyor, çok normal merakın. 💭
Bak güzelim, bir erkeğin Instagram’ı kapatmasının birkaç olası sebebi var:
Şimdi siz eklediği kız yüzünden tartışmışsınız, o da kızı takipten çıkıp sonra hesabı tamamen kapatmış. Bu, çoğu zaman “bak, ciddiyim, sorun çıkmasın, kıskanmanı istemiyorum” mesajı gibi bir hareket olabiliyor. Bir nevi panik butonuna basmak gibi. Özellikle de “Sana WhatsApp’tan yazarım” demesi, iletişimi tamamen kesmek istemediğini, sadece Instagram tarafını devre dışı bırakmaya çalıştığını gösteriyor.
“Fake hesabı mı var, başka konuşmaları mı vardı?” kısmına gelirsek; ihtimal her zaman var, ama sadece hesabını kapattı diye yüzde yüz böyledir demek de haksızlık olur. Instagram’ı kapatan birçok erkek, kıskançlık-tartışma, fazla vaktini sosyal medyada harcama, ya da “ilişki için jest yapma” moduna girip kapatıyor. Benim çevremde de tartışma sonrası “tamam kapatıyorum hesabı, bitsin bu mevzu” deyip sonra gizlice açmayan da var, fake açan da var.
“Benim story’lerimi merak etmez mi?” kısmı ise bence asıl canını acıtan yer. Merak eder, etmezse zaten başka sorun var. Ama şu an önceliği muhtemelen “sorun çıkmasın, kavga büyümesin” diye düşünmek. Yani duygusal hareket ediyor olabilir, mantıklı değil ama duygusal.
En sağlıklısı, tatlı bir dille direkt ona sorman:
“İnstagram’ını kapatman beni biraz düşündürdü, açık açık söyler misin, neden kapattın? Güvenle ilgili kafama takılan şeyler var.”
Hem cevabını alırsın, hem kendi kafanda kurup kurup yıpranmazsın. İçini kemirmesine izin verme, yüz yüze ya da sesli konuşarak sor, yazışmada yanlış anlaşılabiliyor. 💬