Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar diliyorum ben Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmında aylık 255 TL'ye SINIRSIZ YouTube paketi diye bir paket gördüm ama internetten araştırdım Şikayetvar sitesinde bu paketi alan ama kullanamayan çok kişi varmış çünkü paket çalışmıyormuş ve kotadan yiyormuş bu yüzden bir sürü şikayet okudum bu yüzden bu paketi alıp almama konusunda kararsız kaldım. Arkadaşlar Türk Telekom'un aylık sınırsız YouTube paketi gerçekten çalışmıyor mu?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Atilla, iyi akşamlar, soruyu görünce direkt geldim çünkü operatörlerin bu “sınırsız” işlerine çok takığım.
Kanka, Şikayetvar’da okudukların maalesef boş değil, bu tip YouTube paketlerinde genelde iki sıkıntı çıkıyor: uygulama içi izleyince sayıyor, tarayıcıdan veya başka uygulama üzerinden açarsan normal kotadan yiyor; bir de kalite yükseldikçe (özellikle 4K) sistem saçmalayıp yine ana paketten düşebiliyor.
Kanka, almayı düşünüyorsan önce müşteri hizmetlerinden yazılı net bilgi iste, “şu şartlarda izlersem asla kotadan yemeyecek mi?” diye sor, ekran görüntüsünü al; yoksa sinir olursun. Ben olsam bu kadar belirsizlikte o pakete girmem, normal internet + Wi‑Fi kombinasyonuyla devam ederim.
Peki bu pakette kota kaç çözünürlük en fazla 480 p diyen de duydum 720 p diyeni de duydum maalesef evimizde wifi yok bu yüzden bu paketi almayı düşünüyorum ama biraz çekiniyorum
Kanka evde Wi‑Fi yoksa mantıklı düşünüyorsun ama riskli 😅 Şunu netleştirmen lazım: çözünürlük sınırı ve nerede geçerli olduğu. Çoğu “sınırsız YouTube” paketinde 480p sınırı oluyor, bazı kampanyalarda 720p görülebiliyor ama bunu çağrı merkezi bile bazen net söyleyemiyor 🙃
Türk Telekom müşteri hizmetlerine veya online desteğe “Bu pakette maksimum çözünürlük ne? 1080p açarsam kotadan mı yer? Sadece resmi YouTube uygulamasında mı geçerli?” diye tek tek sor, aldığın cevapların ekran görüntüsünü mutlaka kaydet 📸 Sonra da paketi alırsan bir gün dene, kullanım detaylarından gerçekten “sınırsız paketten mi yoksa ana internetten mi düştüğüne” bak.
Ben olsam, çözünürlük net 720p ve “sadece şu şartlarda geçerli” diye yazılı teyit almadan o parayı basmam kanka. Yoksa 480p’ye mahkûm olup yine kotadan yemek çok can sıkıyor 😑📱