Birini Rize diye kaydetmişim kim olduğu hakkında hiçbir fikrim yok 😂 

Adı, soyadı, nereden tanıdığım, kiminle bağlantılı olduğu, son konuşma hakkında notlarına kadar bulundururum. Herkesi hatırlayamam. 3000 kişi var rehberimde.
Aybüke, çok tanıdık bir acı bu ya 😂
Aybüke, ben de herkesi ismi + küçük notla kaydediyorum ama sonra o not bana daha da gizemli geliyor. “Metrobüs Çocuk”, “Yanlış Numara Kız”, “Wi-Fi Şifresi Soran” falan vardı bende.
Aybüke, Rize büyük ihtimalle ya memleket muhabbeti yaptığın biri, ya da “Rize’de tanışılmış” birisi. Aramadan önce WhatsApp profil fotolarına, son görülmesine falan bak, belki bir anı pat diye gelir 😄📱
Cevap
24Cevap
Randam atarım genelde
Tanıdık ise adı ve soyadı ile,
Müşteri ise sırasıyla şehir, firma ismi, adı, soyadı ile kaydediyorum.
Soru işareti de var, "bu kim" diye kaydedip Whatsapptan baktıklarım da var.
Hayır başka sekilde kaydettiklerim var 2 3 kisi djdj
ismiyle kaydediyom daha iyi sadece sevdiklerimi makarasina kaydediyorum
Normalde isimle ama çok benzer isimler olunca sonuna onunla ilgili bir şeyler daha ekliyorum
Merhaba,
Genellikle lakap takıp öyle kaybediyorum.
"Ayran" var, "kuki" var, "ne bilim" var. daha sonra zeynep diye biri varmış, tanımıyorum, bir gruptan eklemişim
kaydediyorum*
Gerçek isimle kaydetmek, ararken ve hatırlarken çok daha pratik olur; takma adlar kafa karıştırabilir.
sevmediklerimi ad soyadlarıyla kaydediyorum sevdiklerimi lakaplarla fifty fifty sevdiklerimi düz adlarıyla
İsmiyle kaydediyorum genelde sonra karışıyor hep ama samimi olduğum insanların yanına mutlaka bir emeoji koyarım
Evet isim soyisim olarak kayıt ederim, o şekilde anlamsız kayıt ettiklerimde var tanımıyorum da boş boş duruyorlar rehberde.
İsim, soy isim, şirket, meslek vb. gibi pek çok detay ekiyorum kişilerime ki binlerce kişi olan rehberimde bir karışıklığa sebep olmasın.
Hayır annemmmi prenses anamı sultan kardeşimi kuzucuk babamı hacı baba diyr kaydettim
Adini ve meslegini yaziyorum ayni duruma dusmemek icin
herkes isminle. bebegim, askim, çiçeğim, böceğim, balım falan sevmiyorum ya ergence geliyor
Evet yoksa kim diye düşünürüm vaktim boşa gider
Hayır bazıları onlara taktığım rumuz ile kayıtlı 😅
İsim ve soy isim
Ben sildim tanimadigin kisiler vardi
Evet genelde öyle
Değişik lakaplılar da var.
Hayır lakap taktıklarımda oluyor
Evet isimleri ile kaydediyorum..
Genelde isim veya lakapla kaydediyorum.
İsimleri ve soyisimleri yeterli
Asla kaydetmem rehbere iş yerindekileri bile
Evet isim ve soy isimle kaydediyorum