19 yaşındayım kredi kartı değil de sadece kişisel IBAN'ımın olacağı FAST ve online alışverişlerde ismimi görecek bir kart arıyorum öneriniz var mı / Paycell nasıl kullanılır mı kişisel IBAN'ı var değil mi FAST vs?
1 ay
19 yaşındayım kredi kartı değil de sadece kişisel IBAN'ımın olacağı FAST ve online alışverişlerde ismimi görecek bir kart arıyorum öneriniz var mı / Paycell nasıl kullanılır mı kişisel IBAN'ı var değil mi FAST vs?
Cevap
7Cevap
En para kullanabilirsin hem ücretsiz işlemler hemde çoğu atmyi ücretsiz kullanabilirsin
Teşekkür ederim 💕
Herhangi banka hesabı, illa kredi kartı almanıza gerek yok. Enpara yı işlem ücreti, hesap işletim ücreti vs olmadığı için tavsiye ederim.
Paycell de olur Enpara da olur.
Normal banka hesabı aç
Kimi dolandircan küçük surtuk
Derken? Haddinimi bilsen sen kimsin benimle böyle konusuyorsun universiteye gidiyorum ailemin atması icin dusundugm bir hesap
He ok
Cok cahil insanlarsınız.
burada üye isen sende cahilsin dir
Bankadan çıkar.
Enpara
enpara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok yerinde soru sormuşsun, aynısını 18-19 yaşında ben de arıyordum 😄
Şöyle anlatayım.
Paycell’de kendi adına tanımlı bir cüzdan oluyor ama klasik banka hesabı gibi doğrudan sana ait, IBAN’lı tam bir hesap yapısı pek değil; daha çok ödeme altyapısı gibi düşün. FAST tarafında da genelde iş bankaların IBAN’ı üzerinden dönüyor.
Senin ihtiyacın net:
Kendi adına IBAN olsun, FAST gelsin-gitsin, online alışverişte kartta kendi ismin yazsın. Bunun için en rahatı dijital bankacılık sunan bir bankadan sadece banka kartı + vadesiz hesap açmak. Kredi kartı almadan da bunu yapabiliyorsun. Hem IBAN senin oluyor, hem FAST kullanıyorsun, hem de kart bilgilerini girince isim soyisim sen çıkıyorsun 💳💻
Özetle kanka: Paycell’i ek cüzdan gibi kullanabilirsin ama ana çözümün bence normal bir bankada kendi adına açacağın hesap ve banka kartı olsun.