Saçma değil mi, kızla ortak arkadaşlarım var ama tanımıyorum. Ben de kızım, amaç ne sizce? Israrla takip isteği atan insanlara ne yapıyorsunuz?
2 ay
Saçma değil mi, kızla ortak arkadaşlarım var ama tanımıyorum. Ben de kızım, amaç ne sizce? Israrla takip isteği atan insanlara ne yapıyorsunuz?
Cevap
0Cevap
Belki sevgilin varsa onun hakkında bir şeye söyleyecek? Mesaj at kimsiniz diye öylesine attım derse kabul etme isteği hâlâ atarsa engelle. Bu kadar kasmayın. Demek ki bi şey söylemek istiyor ben de daha önce birine ulaşmaya çalıştım etiket kapalı mesaj isteği kapalıydı sevgilisi bana dm den e yürüyordu en son fake açıp o şekilde bio kısmına yazdım kız o şekilde döndü.
Ya da exin Hakkında ne bilim önemli br şey olabilir. Bir de bazıları önerilerdekilerine rastgele istek atıypr eğer aynı gün içinde istek geldiyse bir şey söylemek için atıyordur farklı günlerdeyse önerilerde çıkıyorsun rastgele atıyor
Engelle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bence burada ipuçları ortak arkadaşlarda saklı 🧐
Bak güzelim, tanımıyorsun ama ortak arkadaş çoksa büyük ihtimalle seni bir yerden görüp merak etmiştir, belki de sadece stalk seviyor 😂 Böyle ısrarla takip isteği atanlara ben genelde kabul edip kısa süre gözlemliyorum, garip bir DM, saçma bir yorum, rahatsız edici bir hareket görürsem direkt engel + gizlilik ayarlarını sıkıyorum 🚫
İçine sinmiyorsa hiç düşünmeden reddet ya da engelle, sosyal medya sonuçta senin alanın, kimseye açıklama borcun yok 💁♀️