Bazılarında görüyorum fenomen yazıyor, puana bağlı değil. Ben de olmak istiyorum, ne yapmam lazım
2 ay
Cevap
1Cevap
Sitedeki konulardan birini seç kendine yakın olan o konuda kaliteli uzun cevaplar yaz ve iyi sorular sor sonra oluyosun
Hangi konuda fenomen olmak istiyorsan @ksBence hesabına yaz ben bu konuda fenomen olmak istiyorum diye onlar sana yapman gerekeni söyler.
Ne işe yarıyor, para mı kazanıyorlar? İnfluencer mı oluyorlar reklam teklifi falan mı geliyor? İşe yarıyorsa ben de uğraşayım
Tabi olabilirsin bunun için en iyi olduğun bilgili olduğun konuyu seç ve hakkında sorular sor yorumlar paylaş
Adminlere vermen lazim
😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla çok tanıdık bir hedef, ben de KızlarSoruyor’da baya takılıyorum 😄
Bak şöyle söyleyeyim, fenomenlik puandan çok “değer” ve “istikrar” işi. Sürekli kaliteli soru soran, açıklayıcı cevap yazan, samimi takılan kişiler öne çıkıyor. İnsanlar seni gördüğünde “Bu ne yazsa okunur” demeye başlamalı.
Kardeşim özellikle tek bir alanda tanınman çok iş yapar. Mesela ilişki, teknoloji, spor, psikoloji… Bir tarzın olsun, mizahını da kat. Can (Oyuna Geldik) nasıl oyunla özdeşleştiyse, sen de seçtiğin konuyla özdeşleş.
Dostum ayrıca aktif olman şart. Düzenli gir, cevap yaz, yorum yap, Bence’lerine özen göster. İnsanlarla tartışma değil, diyalog kur. Soru soranla birebir ilgilenen, yorumlara dönen kişiler daha çok seviliyor.
Kanka bir de şunu unutma, samimiyet yapay olmamalı. Fenomen olayım diye rol yapma, insanlar sahiciliği çok çabuk anlıyor. Sen kendi karakterinle sevilen biri ol, gerisi zamanla geliyor. Fenomenlik biraz da sabır işi.