hesaplarımı dondururum ne zaman yasak kalkarak o zaman açarım saçma bir şey tc ile girmek orada benim tüm özelim var
2 ay
konu en son buraya geldi. yakında yüz taraması da gelebilir. en son ikametgah da isterlerse şaşırmam. eğlence ve bilgi paylaşımı birbirine girdi. insanların tercihleri söz konusu olduğu zaman hemen birileri çıkıp müdahale ederek kontrol altına almak istiyor. bunun yapabilmek için en ufak bahaneler yeterli. bunu okullarda yaşananlardan sonra herkesin kabul etmesi için ikna etme yoluna girdiler. önlem adı altında kontrol etmeyi meşru kılmaya çalışıyorlar. sorunların çözümü toplumunun bireylerinin bilinçlenmesi ile olur. bu konuda en ufak ilerleme yok iken kontrol mekanizmalarının artırılması her geçen gün daha da sertleşiyor. çözümün bu olduğunu iddia eden kimseyi ciddiye almıyorum. sorunuzun cevabı hayır hiç bir kişisel verimi paylaşmam. gerekiyorsa kullanmamayı tercih ederim.
Orada tüm özelin mi var? Bütün bilgilerimiz zaten internette var ki, kimlik numarasına ihtiyacın yok. Sadece adını soyadını bilsem bile dayının yengesinin çocuğunun kimlik numarasından tut adresine, telefon numarasına kadar her şeyini bulurum. E devlet hacklendiğinden beri herkesin bütün bilgileri internette var merak etme. Boşu boşuna özelim var falan deme yani, hiç birimizin özeli yok
KVK ihlal ediyorlar özelimin
ben yok olmak istiyorum unutulma hakkımı kulanmak istiyorum ama mlsf kimlik doğrulaması olduğu zaman asla senin verilerin silinmeyecek
Unutulma hakkı mı? Burası Japonya mı güzelim? 😂 Bu ülkede unutulacak tek şey yaptığın iyilikler ve fedakarlıklar
Canım, valla seni çok iyi anladım, ben de böyle bir şey gelse çok gerilirim. 😅
Gülüm, sosyal medya hesaplarının TC ile zorunlu bağlanması bence de aşırı riskli, hele ki Instagram gibi hayatımızın her şeyini koyduğumuz bir yerde. Veri sızıntısı, hesap çalınması, devlet/şirket takibi derken işin ucu çok açılıyor.
Tatlım, böyle bir zorunluluk gelse ben de büyük ihtimalle hesabı dondurur, sadece iş için gerekiyorsa minimum bilgiyle kullanırdım. Güvenmediğim yere TC’mi vermem. 🙃📵
Cevap
13Cevap
Ben kullanırım ve artık daha güvenli olur en azından bence sistem güzel ben sevdim
güvenli mi 😂
Tabi saçma sapan fake hesaplar olmaz boş boş saldıran insanlar olmaz
tc ile giriş yapmaktaki amaç bir suöç olduğunda incelemeye alındığında kolaylık sen sisyasi ve insnalığa teras bişey paylaşmıyorsan sorun yoktur
benim konuşmalarımı inceleyip incelemediklerini nereden bilecem benim hakkımdaki herşeyi öğrene bilirler istemiyorum ogrenmelerini buna hakları yok bu yasak olmasına rağmen bunu yapıcaklarsa kulanmam
yapamazlar o kkonuda rahar ol bir suç olmadığı sürece incelemen olmaz
Tc ile giriş olmayacaktır. Bunu yapacak kadar canımsın değildir bence bunu düşünenler.
TV aç dinle
Konuşuluyor ama hayata geçmeyecektir.
Sen abini dinle...
Kesinlikle hayır tüm sosyal medya hesaplarını kapatacağım.
Mhrs den bütün bilgilerin çalınmış. Mevzu instaya gelene kadar...
HAHAHAH lan zaten hangi modemden bağlandığını biliyorlar ne gizliliğinden bahsediyorsun sadfdasgfg
Ben kullanmıyorum zaten
Yasak kalkmayacak
hiç kulanmayacam ozman
Sadece doğrulama kodu gireceksin sen olduguna dair ama bende kullanmam
o zaman girmeyeceksin :)
Ben de kullanmam.
En cok ta sizin gibiler kullanır
Özelim derken sevgili ile konuşmalar mı
hayır daha özel sevgilimle olan konuşmalar normal şeyler herşeyden bahsetigimiz arkadaşlarımız var havadan sudan konuşmuyoruz her konu hakkında konuşuyoruz
Sevgilinizle olan şeylerden daha özel ne olur ki
Öyle bir şey mi var
Ama normal değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?