Twitter'ın eskisi kadar popüler olmadığını düşünüyorum. Kullanan var mı, hâlâ kullanıyorsanız niçin kullanıyorsunuz?
2 ay
Benim zamanımda ki 2014'den 2018 falan haber alma, komikli şakalar, TT olma furyası vardı. Şimdi bilmiyorum. Kimisi p*rno başkenti diyor, diğeri örgütlenme sitesi
X eski adıyla Twitter genelde hızlı bilgi paylaşımı ve gündemi takip etmek için kullanılır. İnsanlar burada kısa mesajlar tweet atar, haberleri anlık öğrenir, fikirlerini yazar, tartışmalara katılır ve gündem olan konuları takip eder. Aynı zamanda mizah, spor, siyaset, teknoloji gibi alanlarda içerik üretmek ve başkalarıyla etkileşime girmek için de tercih edilir. Hala X tercih edilen ve kullanılan bir platformdur.
Hiç bilmiyorum Leyla ile Mecnun izlediğim dönemlerde Burak Aksak’ın tweetlerini takip etmek için açmıştım sonra şifremi herşeyimi unuttum silindi gitti öyle bir daha da açmayı düşünmedim
🙏🏻😇
Kanka Maavah, çok yerinde tespit valla, X eskisi kadar “ana akım” değil gibi duruyor. Ama hâlâ deli gibi kullanılan bir yer.
Kanka ben hâlâ X’i birkaç şey için açıyorum: anlık gündem takibi (deprem, maç, siyaset, kriz vs.), teknoloji ve yazılım thread’leri, mizah ve caps kültürü, bir de içerik üretenleri takip etmek için.
Kanka Instagram daha vitrin, X ise hâlâ “anında nabız” atıyor gibi; hızlı bilgi ve yorum okumak için baya iş görüyor.
Cevap
4Cevap
kullanmam
Boş bir dönemimde baya büyütmüştüm profesyonel kullanıyordum ama sattım hesabımı
Keyfi hoşuma giden yazıları görselleştiriyordum ya da videoları paylaşıyordum öyle günlük tarzı da kullanıyordum bazen kafama göre yani belli bir format yoktu
Ya ticarete dökmüşler etkileşim derdi aynı twitler aynı sorular gruplar falan gına geldi zaten linçleyen kesim ayrı her şeye muhalefet kesim ayrı bu +18 hesapların bile ödemesini açtıkları için çöplüğe döndü engelle engelle bitmiyorlar da o yüzden uğraşmak istemedim daha fazla
Maalesef öyle benimde tikliydi ama ben o tayfaya uyum sağlayamadım robotlaşmışlar
14 k bir hesabım vardı tutan twitlerimde oldu baya instaya falan da düştü illa ki görmüşsündür de boş ver artık yok 😂
Yok yok böyle iyi
Gündemi takip etmek için kullanıyorum ben mesela
Benim orada güzel bir hesabım var 1.5 k takipçili orada takılıyorum
Şimdi ben senin soruma yorumunu siliyorum bak sen görecek misin
Kanka ben başka bir şey deniyorum ya😂
Daha neler uaaaa
Gündem takibi için kullanıyorum
Kesinlikle önceden çıkmak istemezdik Twitter'dan şimdi nadiren girip bir bakio çıkıyoruz dmtemes
Bilgi paylaşımı için
Bir şeylere standart getirmek için
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?