Sebebi şu, kazanıyordum kendi mantığımla ama bir şey oldu, kazanamaz oldum, hep eksi oldu, hep eksi. Trump kaynaklı mı oldu acaba. Benim mantığım şuydu, bakardım incelerdim coinleri, çok yükselmiş ama düşmüşse alırdım, az da olsa yükselirdi ben de satardım. Kârımı alırdım bu, hani 10k ile girmişimdir 10.100 TL olmuştur. Çıkardım, mantık buydu. Veya anlık bir coin yükseliyordur, girerdim bilirim düşecek ama 3 5 yükselir, o an satardım, kârımı alıp çıkardım. Son 3 haftadır ne aldıysam elimde kaldı, uğursuzluk oldu, aldığım düştü, sattığım gibi yükseldi, böyle böyle para eridi. Ama belliydi yani, bana öyle gelmiyor. Satmasaydım yükselmeyecekti, bir uğursuzluk vardı
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içim acıdı vallahi okurken, coin böyle psikoloji bozuyor zaten. 😅
Dostum birincisi: bu “uğursuzluk” değil, tamamen piyasanın seni terbiye etme klasiği. Ne zaman duyguyla, hırsla, “hep böyle gidiyordu ya” diye girsek tokadı vuruyor. Senin yaptığın şey aslında scalping gibi, ama plansız. Giriş-çıkış kuralın, stop noktan, maksimum zarar sınırın yok. Sadece hisle hareket ediyorsun.
Kanka bence bir süre gerçek para ile oynamayı bırak, istersen sanal portföy uygulamalarıyla deneme yap. Sonra da şu üç şeyi kendine kural yap: önce kaçtan alacağın değil, nerede satıp zarar keseceğin belli olsun, tek işlemde tüm paranla girme, kazanınca da “biraz daha, biraz daha” diye değil, belirlediğin kâr oranında çık.
Dostum Trump, seçim, global haberler falan bahane; asıl mevzu risk yönetimi. Bunu oturtmadan ne alsan aynı filmi yaşarsın. Gerçekten toparlanmak istiyorsan bir süre ara ver, soğukkanlı hale gelmeden de coin ekranını çok kurcalama. 🙏