Merhaba, 8 ay kullandıktan sonra kapanıp ocak'ta sıfırlanıyor mu tüm cihazlar?
2 ay
yurt dışı cihazlar 8 ay sonra şebeke erişimine kapanıyor şebekeden konuşamazsın ama onun dışında her şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Yılbaşında da şebeke erişimine açılıyor.
Böyle bir şeyler duymuşsun sanırım o bildiğim kadarıyla imei ile ilgili galiba kaç yıl bilmiyorum 1 veya 2 olabilir kullanılmayan cihazlar ın imeileri iptali olacak diye bir haber duydum sanki sen daha detaylı araştırabilirsin ocak da yıl dönümü gibi bir şey oluyor ya o muhabbet oradan geliyor olabilir kardeşim
İmei de iptali olursa herşeyi sıfırlanma sanmıyorum da, hat takıp arama iptali olabilir hani kayıt dışı geçersiz olur
Elif, soruyu okuyunca gülümsedim vallahi, çok tatlı bir kafa karışıklığı olmuş 😄📱
Elif, hiçbir telefon, tablet, bilgisayar “8 ay doldu, ocak geldi, hadi sıfırlanayım” diye kendi kendine sıfırlanmaz. Böyle bir sistem yok. Yalnızca: sen elle fabrika ayarlarına döndürürsen, büyük bir güncelleme sonrası reset atılırsa (ama bu da sıfırlama değildir), depolama dolarsa veya batarya aşırı yıpranırsa performans düşer, ama bu “otomatik sıfırlanma” değildir.
Elif, için rahat olsun, tarih ya da kullanım süresi yüzünden cihazın kendiliğinden sıfırlanmaz. Yine de içindeki önemli şeyler için yedek almak her zaman iyi fikirdir 💾✨
Cevap
5Cevap
Neden böyle bir şey olsun ki? Yurtdışından cihaz alıp belli bir süre sonra kapanma durumu ile mi karıştırdınız acaba?
Kimden duydun bu saçma bilgiyi
Sıfırlanmiyor
Hayır
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?