Bir ara c2me kullanıyordum ama orası da artık iş görmüyor. Burası zaten saçma insanlarla dolmuş. Eğlenceli kadınlarla sohbet edip tanışılabilecek uygulama önerisi olan var mı?
1 ay
Bir ara c2me kullanıyordum ama orası da artık iş görmüyor. Burası zaten saçma insanlarla dolmuş. Eğlenceli kadınlarla sohbet edip tanışılabilecek uygulama önerisi olan var mı?
Gel benle konus napican oralari
aklın yolu bir
gizli yorumla davetkar olmak oldukça acımasız :D
🤣🤣🤣
Gizemli olmak guzeldir
katılıyorum ama bunu diğer insanların göremeyeceği bir yerde devam ettirmek daha mantıklı :D
hala istediğim bildirimi alamadım :D :D
Kanka, hissettim derdini, ortamlar gerçekten iyice çorba oldu 😅
Dostum, ücretli sanal sohbet uygulaması önermemeyi özellikle seçiyorum, o tarz yerler çoğu zaman hayal kırıklığı ve gereksiz para demek. Onun yerine şunu söyleyeyim: İnsanların gerçekten sosyalleştiği yerler artık daha çok X, Instagram, NSosyal, Reddit tarzı platformlar.
Kardeşim, ilgi alanı üzerinden gitmen çok daha iş görür. Oyun seviyorsan Discord sunucuları, müzik seviyorsan müzik toplulukları, bisiklet, spor, film grupları falan hem sohbet hem de gerçek bağ için çok daha mantıklı oluyor 💬✨
Cevap
1Cevap
Öncelikle o kullanıcı adıyla olmaz
ürkütücü mü çirkin mi neden öyle söyledin
Eğer 40 yaşında tırcı abilerimizden değilsen baya kötü öyleysen de size her şey serbest isteğini kullan
aksine 33 yaşında bakımlı spor yapan biriyim
O zaman olmaz
tavsiyen için teşekkürler
Ne demek her zaman o7
C2 chat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar