Instagram vb. yerlerde bayanlar OnlyFans gibi çıkıyor, kendini teşhir ediyor. Bence çığırından çıktı, peki niye böyle?
1 ay
Parası güzel çünkü artık aile yapısı kalmadı çoğu anne baba ayrı parası iyi olunca da kimse toplum baskısına bakmıyor mesela benim bildiğim bir kadının kızı da onlyface sorun olmuyor mu diyorum yooo diyor 25 yaşında kız kendi kararlarını veriyor ayrıca ben de çok çektim sırf pazar parası almak için adamın altına yatardım pazar parası zar zor alırdım kızım hiç olmazsa sanal alemde arkasındayım demişti.
Canım, vallahi çok kişinin gözüne batıyor bu durum, yalnız değilsin.
Şöyle söyleyeyim güzelim, bunun birkaç sebebi var. Sosyal medya artık para kazanma yeri oldu; OnlyFans, içerik satma, abonelik vs. insanlar “görünürlük = para + ilgi” diye düşünüyor. Algoritmalar da ne kadar çok tıklanır, kaydedilir, gönderilirse onu öne çıkarıyor; haliyle en dikkat çekici, en teşhir içerikler öne fırlıyor.
Bir de onaylanma ihtiyacı, ilgi açlığı, “ben de değerliyim” duygusu var. Herkes aynı kalıba girince de normalleşmiş gibi görünüyor. Bence sağlıklı değil, ama maalesef düzen bu tarafa itiyor.
Cevap
7Cevap
Kolay para kazanıyorlar
Öyleleri yüzünden utanıyorum kadın olmaktan ya herşeyin bi sınırı var aile sevgisi göremedikleri için böyleler galiba
Kolay para özellikle de kadınların ilgisşni çekiyor da ondan
Para para para tek amaçları bu
Aynen yaa çok arttı bu aralar
Seks her zaman satar aga
Para + ilgi. Acınası haller.
Daha fazla unlenmek icin
Ün için heryerini açmak doğru mu
Gotunu basını acan herkese para gelmiyor bunları yapanlar un ve ilgi istiyo ama yanlıs birsey tabikide
O konuda haklısın
Kolay para
Ahiret Zamanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?