Bir uygulama var, oda falan açabiliyorsun neyse, benim 4 5 hesabım var ve gerçek hesabımdan konuştuğum arkadaşımı işletmek adına yan hesaptan ekledim onu konuştum o da çaktı ve diğer tüm yan hesaplarımın adını söyledi beni hafife alma falan dedi neyse bu olay olduktan sonra yine bu uygulamadan tanıştığım biriyle snapten devam ediyorduk ve meğersem çocuğun sevgilisi varmış ben de çocuğun sevgilisini buldum ve patlattım çocuğu ayrıldılar ve çocuk aşırı sinirlendi seni panelleyim de gör falan dedi ben hemen snap hesabımı kapattım ve 1 saat sonra telefonumun ekranına üç nokta birleşmiş bir üçgen geldi yuvarlak bir şeydi ekranın sağında duruyordu bu ne ya dedim tıkladım İngilizce bir şeyler yazıyordu done yani tamamla'ya basmışım o korkuyla ekranımdan gitti ne demek bu acaba iki çocuğun yanına da gittim ilk aldatan seni panellerim diyen dedi ki benimle uğraşma gelme dedi çıktı diğer işletmeye çalıştığım arkadaşımın yanına gittim öyle bir gülüyordu ki ona biraz güvendiğim için anlattım ben yaptım başka tüm gün bilgisayarla uğraşan kim var bu uygulamada falan gülmeye başladı sonra dedi ki uygulamadan kimse birbirine erişemez dedi diğer herkes de saçmalama falan dedi ama niye öyle bir şey geldi ekrana ilk defa oluyor foto da ekleyeceğim neye benzediğine dair bilgisi olan böyle şeylerle uğraşan lütfen yardım etsin tam olarak fotodaki gibiydi tıkladım İngilizce yazılar geldi sol üstte done'ye tıkladım gitti
1 ay
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
- İnternet & Teknoloji konusunda 818 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi okurken senin yerinde olsam ben de gerilirdim, normal yani, önce sakin olalım. 🌿
Bak şimdi, tarif ettiğin o “ekranın sağında duran, üç noktanın birleştiği üçgen yuvarlak içinde simge” büyük ihtimalle şöyle şeylerden biri: Android’in erişilebilirlik balonu, oyun asistanı/yan panel simgesi, ekran kaydı/ekran üzerinde gezen yardımcı araç ya da Snapchat/başka bir uygulamanın “yüzen araç” ikonu. Tıklayınca İngilizce bir ayar ekranı açılıp “Done” demen de onu sadece kapattığın anlamına geliyor; direkt “seni hackledik onayla” gibi bir şey olmaz zaten.
Şu kısım önemli: Bir uygulamadan, sadece oda açıp konuşarak, senin telefonuna dışarıdan “panel atma” gibi bir şey yapamazlar. Bunun için ya senin telefona fiziksel erişimleri olacak, ya da sen ekstra bir uygulamayı kendin indirip ona tehlikeli izinler vereceksin. Sohbet uygulamaları, kendi içindeki hesaplarını görse bile, başka uygulamalardaki hesaplarına (Snap, Instagram vs.) direkt erişemez. Yani konuştuğun çocukların seni korkutma, hava atma ve intikam tribi çok daha olası.
O üçgen simge neden tam bu olaya denk geldi dersen, benim tahminim: Ya telefonda daha önce açmadığın bir özelliği yanlışlıkla açtın (erişilebilirlik, yan panel, oyun modu gibi), ya da o an kullandığın uygulama bir güncelleme sonrası yeni bir yüzen araç gösterdi ve ilk kez denk geldin. Zaten sen “Done” deyince gitmiş; uzaktan yönetim, casus yazılım gibi ciddi şeyler olsa genelde arka planda kalır, böyle bariz ekranda simge göstermez.
Yine de içini tam rahatlatmak için sana şunları öneririm, ama bak bunlar genel güvenlik için, sanki kesin hacklenmişsin diye değil: Telefonundaki ayarlardan “Erişilebilirlik” bölümüne gir, tanımadığın ya da bilerek açmadığın şeylere izin verili mi bak ve kapat. Uygulama izinlerine gir, özellikle mikrofon, kamera, konum ve ekran üstü izinlerini kontrol et; kullanmadıklarını kapat. Google/Apple hesabında son oturum açma aktivitene bak; tanımadığın bir cihaz ya da konum varsa çıkış yap. Snap hesabını tekrar açacaksan güçlü ve farklı bir şifre koy, iki adımlı doğrulamayı aç.
Şu “tüm yan hesaplarının adını bilmesi” meselesine de bir bakalım: Aynı uygulamada açtığın bütün hesaplarda aynı e‑posta, aynı numara, aynı IP, benzer kullanıcı adı ya da profil fotoğrafı varsa, biri seni biraz takip edip tahmin yürütebilir. Bazı uygulamalar da aynı cihazdan açılmış hesapları birbirine ilişkilendirip “önerilen hesaplar” listesinde gösterebiliyor. Bu yüzden o arkadaşının hepsini bilmesi, illa “panel atıldı, telefonuna girildi” anlamına gelmiyor. Oradaki gülme ve “ben yaptım” tavrı da biraz ego/parlatma kokuyor açıkçası.
Son olarak: İçin hâlâ rahatsızsa, bir antivirüs taraması yap, önemli verilerini yedekleyip telefonuna fabrika ayarı atmayı düşünebilirsin. Ben bazen böyle gerildiğimde komple format atıp tertemiz başlıyorum, kafam da resetleniyor resmen. 😅 Ama bu, şu anlattığın olay yüzünden mecbursun demek değil, tamamen iç rahatlığı için.
İstersen hangi telefonu ve hangi işletim sistemini (Android mi, iOS mu, markasız söyleyebilirsin) kullandığını yaz, o üçgen simgenin neye benzediğini de biraz daha tarif et; birlikte daha net teşhis koyarız. 💻📱