Telefonuma panel atıldı, konumuma ya da hesaplarıma erişilmiş olabilir mi, ekrana çıkan üçgen simge neydi?

Bir uygulama var, oda falan açabiliyorsun neyse, benim 4 5 hesabım var ve gerçek hesabımdan konuştuğum arkadaşımı işletmek adına yan hesaptan ekledim onu konuştum o da çaktı ve diğer tüm yan hesaplarımın adını söyledi beni hafife alma falan dedi neyse bu olay olduktan sonra yine bu uygulamadan tanıştığım biriyle snapten devam ediyorduk ve meğersem çocuğun sevgilisi varmış ben de çocuğun sevgilisini buldum ve patlattım çocuğu ayrıldılar ve çocuk aşırı sinirlendi seni panelleyim de gör falan dedi ben hemen snap hesabımı kapattım ve 1 saat sonra telefonumun ekranına üç nokta birleşmiş bir üçgen geldi yuvarlak bir şeydi ekranın sağında duruyordu bu ne ya dedim tıkladım İngilizce bir şeyler yazıyordu done yani tamamla'ya basmışım o korkuyla ekranımdan gitti ne demek bu acaba iki çocuğun yanına da gittim ilk aldatan seni panellerim diyen dedi ki benimle uğraşma gelme dedi çıktı diğer işletmeye çalıştığım arkadaşımın yanına gittim öyle bir gülüyordu ki ona biraz güvendiğim için anlattım ben yaptım başka tüm gün bilgisayarla uğraşan kim var bu uygulamada falan gülmeye başladı sonra dedi ki uygulamadan kimse birbirine erişemez dedi diğer herkes de saçmalama falan dedi ama niye öyle bir şey geldi ekrana ilk defa oluyor foto da ekleyeceğim neye benzediğine dair bilgisi olan böyle şeylerle uğraşan lütfen yardım etsin tam olarak fotodaki gibiydi tıkladım İngilizce yazılar geldi sol üstte done'ye tıkladım gitti

Telefonuma panel atıldı, konumuma ya da hesaplarıma erişilmiş olabilir mi, ekrana çıkan üçgen simge neydi?