Sevgilimin telefonunun interneti otomatik olarak kendi kapanmış ne zamana kaç güne ne kadar zaman sonra açılır❤
1 ay
Telefon yurt dışı IMEI ile kayıtlı ise senede 4 ay kapanıyor. Kayıt yaptırmak çok pahalı olduğu için insanlar 4 ay başka telefon ile idare ediyorlar. Belki o yüzden kapanmış olabilir.
4 Ay Sonra mı açılacak yani
anlıyorum olabilir
Merhaba,
Bu durum normal değil mi? Sevgilin Türkiye'de ise normal sayılıyor. ben yine de olayın telefon ile bir ilgisi olmadığını düşünüyorum. ha illa telefonda diyorsa bir baktırsın cihaza
internet bi anda kapanmış gece
Canım şimdi önce içini biraz rahatlatayım; bu durum çoook normal bir şey olabilir 💛
Güzelim, yurtdışındaki hatlarda birkaç ihtimal var. Operatör, kullanım çok olunca otomatik durdurmuş olabilir; fatura şişmesin diye veri dolaşımı kapanır. Bazen günlük / haftalık internet paketi biter, hat veri kullanımını keser. Telefonun kendisinde de “dolaşım verisi” kapandığında internet komple gider.
Tatlım, ne zaman açılacağı tamamen operatör ve ayarlara bağlı. Ya hattına ek paket tanımlaması gerekir ya da elle tekrar açması. Yani kendi kendine şu gün açılır diye sabit bir süre yok. Sevgilin ayarlar kısmından “Hücresel veri / Veri dolaşımı”nı kontrol etsin, bir de hattının uygulamasından ya da müşteri hizmetlerinden internet paketini sorgulasın, iş çözülür 🧡📱✨
Anladım Abla Baya Yardım Ettin Teşekkür Ederim😍❤
😍😍😍😍😍
Cevap
1Cevap
hiç bilmiyorum
Sağlık Olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?