Bilgisayarla işim yok, telefondan sıkıntı çıkarmadan halledeceğim, orta halli bir şey olsun yeter
2 ay
Bilgisayarla işim yok, telefondan sıkıntı çıkarmadan halledeceğim, orta halli bir şey olsun yeter
Cevap
6Cevap
Epson Ecotank
link de gelir mi
Sürekli çıktı alacak mısın yoksa 3 ayda 1 falan tarzı mı. Sürekli çıktıda kastım haftada bir almalısın
haftada en az 30 40 sayfa çıktı alırım
Kalite istersen Epson markaya bakabilirsin tabi elektronik şans işi ama. Renkli istersen ve sürekli baskı alacaksan mürekkep tanklilara bak. Kartuş bulaşma. Ha yok siyah yeterli bazen hic çıktı almayabilirim dersen toner olanlara yani lazerlere bak.
Ikisininde avantaji dezavantajı var. Murekkeplilerde mürekkep kuruma ve kanal tıkanma başlık tıkanma gibi sorunlar oluyor fazla çıktı almadiginda vs. Lazer de de drum diye parça var belli aralıklarla değiştirmen lazım ve cip durumu var onlarda da.
ya link atamaz mısın
Bütçe?
anlamıyorum ki hiç yani ırta bir şey oksun ama uzun süre kullanayım
Ne kadar para verebilirsiniz onu öğrenmeliyim
gemel fiyatşara gçre orta olsun
www.epey.com/yazici/epson-ecotank-l4260.html
Otomatik dublex yani arkalı önlü otomatik yazar
www.epey.com/yazici/epson-ecotank-l1250.html
Otomatik dublex yok
kartuşlu dediklerin bunlar mı
Hayır alma dediğim şeyi neden onereyim. Bunlar mürekkep tanklilar sürekli baskı alacaksan ve renkli istersen ideal boya alır doldurur devam edersin
ya çok teşekkür ederim
Benzerini geçen kurdum birine. Elektronik şans işi tabi ama Epson güzel cihaz biraz tuzlu ama üzmüyor
ikinci attığın uygun çok fark yoksa onu alırım
Farkını yazdım eğer kağıdın arkasının da otomatik yazmasını istiyorsan pahalı olan ha yok dersen Manuel kağıt çeviririm gerekirse dersen alttaki olan. Bu tarz işlerde bütçe söylemek önemlidir. Çünkü senin kesene göre ürün bakılır. Ürün skalasi genis çünkü. Ben Şu an marka bazlı baktım
yok ya zaten arkalı önlü çıkarmıyorum hiç o yüzden bu tam istediğim gibi pek fazla bişi beklemiyorum wifi özelliği olsun bi süre idare edeyim bi de rengi canlı olsun yeter
Epsonlar mürekkebi uzun gidiyor diye duydum renkleri de güzeldir kaliteli muadil boya ile devam edersin illa Epson mürekkebe gerek yok. Wifi bağlaması bir tık ugrastirici ama youtube vs bakarak halledebilirsin aman aman teknik bilgi istemez
WiFi olunca mobil baskı da yapabilirsin
zaten mobilden halletmek istiyorum ya bakalım çok ihtiyacım vardı alıcam o yüzden her çıktıya haftada 500 veriyorum en az
Anladım
Merhaba ben bilgisayarcıyim tabi ki de var HP ve ya Epson
lünk atar mısın
Epson aldık memnunuz wifi ile uyumlu
bi model önerir misin neydi seninki
Brother lazer wifi
Epson Ecotank al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, çok tanıdık bir ihtiyaç bu valla 😄
Bak, markaya girmeden şöyle söyleyeyim: Telefondan sorunsuz kullanmak istiyorsan mutlaka Wi-Fi özellikli, akıllı telefon uygulaması olan bir yazıcı al. “Wi-Fi”, “mobil baskı”, “AirPrint / Mopria destekli” gibi ibareler yazsın.
Eğer arada fotokopi-evrak işi de olur diyorsan tarayıcı + fotokopi özelliği olan çok fonksiyonlu modeller işini rahat görür. Mürekkep tanklı olanlar uzun vadede daha az masraf çıkarıyor, ben de evde öyle kullanıyorum, telefondan PDF yollayıp direkt basıyorum, kafam rahat 😊