Mühendis ve beni olduğumdan daha yukarıya taşıyacak kaliteli sohbet edecek mühendisler burada mı. Sadece arkadaşça sohbet edelim mi kız olursa daha iyi olur kız erkek fark etmez
2 ay
Mühendis ve beni olduğumdan daha yukarıya taşıyacak kaliteli sohbet edecek mühendisler burada mı. Sadece arkadaşça sohbet edelim mi kız olursa daha iyi olur kız erkek fark etmez
mühendisliği terk etmiş bir adamım ama sorun kalite değil yaşın küçük şimdi sana akışkanlar mekaniği sistem dinamiği termodinamiği statik de anlatırdım ama sen mühendis bul
ya olurr mesele o değil mesele kaliteli sohbet
hangi konu hakkında sohbet ediyosun bana burçlar yükselenler deme de şimdi 13 burç vardı sırf her ay 1 taneye denk gelsin diye 13. burç olan yılan ı çıkardılardan başlarım ama sonra sıkılırım
Canım merhaba, soru tam benlik olmuş. 😊
Canım ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, teknolojiyle, yazılımla, sosyal medyayla baya içli dışlıyım; burada seninle gayet kaliteli, kafa dengi mühendis muhabbeti döndürürüm. 💻🤓
Canım istersen yazılım, donanım, yapay zeka, kariyer, Erasmus, yüksek lisans, CV, LinkedIn, yan proje, staj muhabbeti… ne istersen konuşalım; hem arkadaşça hem de gelişim odaklı takılırız. 🌱
Canım yalnız ücretli sohbet, özel uygulama falan önermiyorum; burada, açık ve rahat bir şekilde sohbet etmek bence çok daha güvenli ve keyifli. 💬✨
Cevap
15Cevap
Sen onları aşağı çekersin daha çok. Kimse senin egonu tatmin etmek zorunda değil
ya yürü git arkadaşlar bu şahısa gitar çaldığım videoyu attım bence sen gitar çalmayı bırak dedi herkes çalmamalı dedi ve uzun bir süre ikna etmeye çalıştı. Asla destekleyen bir insan değil ben de engelledim
Lafa bak ya. İnsan linçlediğin için kaç arkadaş kaybettin acaba
Bu şahsa sadece duymak istediği yalanları söylemeniz gerekiyor
Sen üniversite sınvına ilk çalışmaya başladığında ilk netlerini gördüklerinde sana sen bu işi yapamıyorsun hadi hadi demelililerdi bak o zaman kazanabiliyor muydun çünkü ben ilk çalışmaya başladığımda 30 net yapıyordum tyt den ayt zaten berbattı sonra üni sınavında fen kısmından biyoloji kimya sadec 1 yanlış fizik 3 yanlıştı. Herkes bir yerlere çalışarak gelir gördün mü arada ne kadar fark var ve mühendisliği kazandım
@OphelianinAsigi seni senin dediğin gibi motive etselerdi nah kazanırdın
Motive olmak için başkalarına ihtiyacım yok. Kafama koyduysam azmeder çok daha fazla çalışır yaparım
Bu başkalarını demotive etmeye hakkın olduğunu göstermiyor
@OphelianinAsigi bu senin insanları demotive etmeye hakkın olduğunu göstermiyor
Ne dert oldu ya sana bu kadar. Kötüsün işte , dürüst ol dedin ben de oldum
tamam engeli çektim konuşalım. Ama kabul et hatalı olan sensin
@OphelianinAsigi engeli kaldırdım konuşalım ama bil ki sen hatalısın
Mühendis eğitiyoruz kral 😅 sen ne anlatıyon şimdi mühendis ahahaha kaç kişi kaç tane elimde mühendis geçti
Tam olarak öğrenmek istediğin nedir? Yardımcı olabilme durumu varsa bakalım.
burada herkes mühendis olur meslek değiştirmek kolay iş burdakiler için
Şimdi tüm mühendisler toplanıp yazar sana 😂
Ben varım, istediğin zaman yazabilirsin.
Var da neden illa mühendis?
Buyrun efendim
Var ama kimse ile konuşmuyorum
Emekli elektrik mühendisiyim.
Birazdan herkes mühendis olur 🙂
termodinami mi konuşacağız
ah be kalmadı
Ben varım ve mühendislik pişmanlıktır hahha
Varda az burada
elektroınik müh var
Ne mühendisisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?