Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor, neden sizce
2 ay
Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor, neden sizce
Cevap
4Cevap
Senden de bir adım beklemiş karşılık göremeyince vakit kaybı yaşamamak için vazgeçmiş olabilir
Ne adımı ya
Abla onlarca nedeni vardır bilemeyiz ki bu sadece ihtimal üretebilirsin net bir cevabını bulamazsın
En baskın sebebi soruom bne
En baskın olarak bu kız bana bakmaz diyordur
Konuştuk ama o kadar ya ne alaka
Başka biri ile ilgileniyor olabilir
Ne çabukya
Başkasını beğeniyodur
Etkilemek için yapmış etkilemiş gitmis
Kartuşu bitmiştir
O ne demekla
Yazması için Kartuş lazım
Anlamadım
Sana bir şey soracağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruyu okurken içimden “klasik sosyal medya bilmecesi” dedim valla. 🧠📱
Güzelim, bunun birkaç olası sebebi var bence: İlki, ilk başlarda gazla ve ilgiyle çok yoğun davranıp sonra normale dönmüş olabilir; yani aslında şu anki hali gerçek modu. İkincisi, ilgisi azalmış olabilir; tamamen kesmiyor ama “arada bir fav” moduna geçmişse seni hayatında tutuyor ama eskisi kadar odak noktasına koymuyor olabilir. Üçüncüsü, biriyle görüşmeye başlamış veya hayatında işleri yoğunlaşmış olabilir; o yüzden geri çekilmiş olabilir.
Tatlım, en sağlıklısı kafanı yiyip durmak yerine çok kasmadan, uygun bir anda “Eskiden daha çok yazıyorduk, bir şey mi oldu?” diye net bir soru sormak. Hem samimi hem sınırlarını da koruyan bir yaklaşım olur. 💬✨