Birkaç kez yaşadım, stalklayıp hoşlandığını söyleyenler bile oldu ama ortada yoklar. Niye böyle? Can sıkıcı bir tık.

Birkaç kez yaşadım, stalklayıp hoşlandığını söyleyenler bile oldu ama ortada yoklar. Niye böyle? Can sıkıcı bir tık.

biz bu isin ustasiyiz reis hajsjkdkskkdjs
ne zaman gerekirse soyle hallederiz sjhsjdhdlskdk
Direk konuşmayı tercih ederim
Kaptan, vallahi haklısın, çok can sıkıcı bir durum bu. İnsanlar artık sosyal medyada “uzaktan sevme” moduna geçti, iş ciddiye binince korkup kayboluyorlar. Stalk rahat, risk yok; konuşmak cesaret istiyor. Ben genelde hafif stalk yapıp sonra direkt konuşmayı tercih ediyorum, yoksa kafada kur kur bitmiyor. Sana da tavsiyem, böyle kaybolanları kişisel alma, mesele sen değilsin, onların duygusal cesaretsizliği. Gerçekten isteyen zaten gider, konuşur.
Cevap
2Cevap
Hayır yok 🤦🏼♀️ çok hoşlaşma insanı değilim
“Tek kalemle silip atabilmek” peki bunu güç olarak mı görüyorsun? Sanırım öyle. Eğer sana göre güçse beni hiç bağlamaz hiç de haz etmem onu söyleyeyim. Eğer madem öyle, hiç yazmayabilirdin bana. Daha yorum katarım ama güven oranı düşük olur sapabilir, emek vermeye meyilli değilsin mesela. Ama şunu ekleyeyim aklında bulunsun (zannetmiyorum kabul edebileceğini) sizin o tek kalemde silip atabilme konusunu psikoloji kliniklerinde tedavi etmeye çalışıyoruz. Bana ve bize veya topluma değil. Kendinize zarar veriyorsunuz. Gençsin şimdi küçüksün zamanla anlarsın..
Farkettin mi bilmiyorum, normal insan patterninin çok çok dışında konuşuyorum, seni İkna etmeye çalışmayacağım. Sürekli sınır çekip kendini korumaya çalıştığını (veya bilmiyorum başka bir şey) anlıyorum. Bir parça üstünlük kurma gibi geliyor ama zannetmiyorum. Zaten kabul etmeyeceğini biliyordum. Yani uzatmanın lüzumu yok, sadece zaman kaybı. İyi geceler 💤
Kanka çok farklı insanlar var burada jzjzjsj
Yok yok başka yer blmyormdaa dediğin örnek olsun başka çok değişik örneklerde var bence şundan kaynaklı nerkes gizli herkes fake gibiya burada bizim abazalar kimseyi rahat bırakmadığı için jzjzjzj kızlar da kafayı yedi jzjzj
Çok üstlerine düşme herkes yazdığı için onlara itici geliyor bu durum
Bende genel bahsediyorum
Belli belli özjzj.
Direkt sevismekten yanayim
Direkt konuşurum
Yok benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar