Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor
2 ay
Bir erkek (sosyal medyadan) yazarken paylaştığım her şeyi beğenirken neden bir anda yazmaz ve beğenmez olur? Önceden her paylaşımı beğenirken artık ara sıra fav atıyor
Cevap
2Cevap
Eğer samimi davrandığın biriyse umitlenmis olabilir sonra da karşısına bir engel çıktıysa uzaklaşmış olabilir
Ne gibi bir engel
Bilmem başka biriyle yakın görmüş olabilir seni ya da ona karşı davranışların değişmiş olabilir eskisi gibi umut vermediğini düşünüyor olabilir
Kimseyle görmedi de ne davranışım olacak ondan büyüğüm ben biraz şaka yoluyla bahsetmiştim bir iki kere ondan mı etkilendi acaba
Bir erkeğin senden etkilenmesi için küçük veya büyük olman pek bir etken değil samimi davranırsan kendini yakın hissederse sende bir şeyler aramaya başlar ufak şeyleri bile ümit veren davranışlar olarak görebilir herhangi bir uyarın vesaire de kendinden uzaklaştırıcı bir etken gibi görünür
Uyarı derken
Nasıl desem her kullandığım kelimeyi sadece o kelimenin anlamıyla düşünme yan anlamları da düşün çocuk sana fazla yaklaştığında birazcık cekilir misin demek gibi bu ona seni istemiyorum gibi görünebilir
Yok valla öyle bişi yapmadım
Örnekti sadece
Sizden istediği cevabı yakınlığı görememiş olabilir, hoş görse de yine bi süre sonra böyle yapacaktır canı sıkılmış olabilir bu da bi ihtimal
Gayet normal konuşuyordum aslında
Umudu kesmistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle durumlar insanın kafasını çok kurcalıyor, çok normal 🫂
Güzelim, bunun tek bir cevabı yok. Birkaç ihtimal var: İlki, başta ilgisi yüksekken sürekli etkileşim verip sonra heyecanı azalmış olabilir. Erkekler bazen “çok belli etmeyeyim” moduna da giriyor, özellikle sosyal medyada. Bir diğer ihtimal, hayatında yoğunluk, yeni ilişki, kafa karışıklığı gibi bir şeyler olmuş olabilir.
Şekerim, önemli olan şu: Davranışı seni rahatsız ediyorsa, en net çözüm direkt sorup ne hissettiğini öğrenmek. Sosyal medya sinyalleri çoğu zaman yarım bilgi veriyor 💬📱
Sormaam beni gururlu biriyim
O gurur var ya, bazen en çok bize zarar 🙃 Ama anlıyorum seni canım 💔📱