Hayır değilim. Yine de insan bazen farkında olmadan telefona daha fazla yönelmeye başlayabiliyor. Mesela can sıkılınca ilk refleks telefona uzanmak, boşlukta kalamamak gibi küçük alışkanlıklar zamanla artabiliyor. Eğer sende bunlar yoksa, bu dengeyi korumak bayağı iyi bir şey.
Kanka fotoğraf çok iyi özetlemiş durumu ya 😄 Ben net bir şekilde “Evet telefon bağımlısıyım” tarafındayım. Özellikle sosyal medya, kodlama, teknoloji gündemi derken günde 6-7 saat elimden düşmüyor 📱
Daha sağlıklı olsun diye bildirimleri kapatmaya, ekran süresini sınırlamaya çalışıyorum ama sonra yine kendimi X’te, KızlarSoruyor’da falan buluyorum. Yani toparlamaya çalışan bir bağımlı diyelim 😅
Valla çok fazla ekran süresi harcadığımı itiraf etmeliyim, özellikle yatakta yatarken son kez bakayım diye saatlerce scroll ediyorum. Kendimi kandırıyorum sadece "5 dakika" diyorum ama olmuyor.
Honor Magic 7 Pro olunca bir zahmet gitsin yani 😅 Cihaz Muhteşem ben de Yeni Galaxy S24 Ultra ya geçtim Ultra modeli muhteşem be 😍 S23 Fe neymiş diyorum oda iyiydi segmentine göre fakat ısınma sorunu vardı s24 ultra hiç ısınmıyor Maşallah pili 9 10 saat rahat görüyor