Arkadaşlar eğitim aldığım bir platform var sınavımız bittiği için haliyle üyeliğim de bitecek ancak sistemimdeki dersler gitmeden girdiğim dersleri indirmek istiyorum, bildiğiniz indirme programı var mı güvenilir?
1 ay
Arkadaşlar eğitim aldığım bir platform var sınavımız bittiği için haliyle üyeliğim de bitecek ancak sistemimdeki dersler gitmeden girdiğim dersleri indirmek istiyorum, bildiğiniz indirme programı var mı güvenilir?
Cevap
4Cevap
İnternet download manager var onu indir. Ama crackli indirmen lazım yoksa indiremezsin.
Bilgisayardan indireceksen eğer farklı bir uygulama yok. En sağlamı o. Ben bütün videoları o şekilde indiriyorum
Bu programda kimse bilgisayarına bağlanmıyor ki zaten
Internet download manager
İyi günler
Kayıt programı var mı?
bilgisayardanmj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merve, sınavın bitmesine sevindim ama durum biraz karışık gibi 💻
Canım, çoğu eğitim platformu videoların indirilmesini telif ve sözleşme gereği yasaklıyor. Üyelik alırken kabul ettiğin sözleşmede genelde “İçerikler indirilemez, kopyalanamaz” gibi maddeler oluyor. Harici indirme programı kullanmak hem bu sözleşmeyi ihlal edebilir hem de hesabının banlanmasına yol açabilir, üstüne güvenlik riski de var.
En temiz çözüm, platformun kendi içinde resmi “offline izleme” özelliği varsa onu kullanmak ya da eğitmene / platforma mail atıp erişim süresini uzatma veya notlar–pdf gibi içerikleri alma konusunu sormak olur 🎧📚