Aşağıda linkini verdiğim sitedeki ney seslerini indirmek istedim, indirme komutu çalışmıyor üç noktaya dokununca çıkan. Sorun nedir? Bir el atın gençler.
2 ay
Aşağıda linkini verdiğim sitedeki ney seslerini indirmek istedim, indirme komutu çalışmıyor üç noktaya dokununca çıkan. Sorun nedir? Bir el atın gençler.
Cevap
1Cevap
başka site dene
Yok bende ulaşamadım 🤷
İnmiyor maalesef
Üzücü...
İDM programı çalışır mı acaba 🤔 basit ama etkilidir
Telefondan girdim
Idm nedir bilmiyorum ki
İnternet download manager açılımı ama telefona inmez sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, linke baktım, olay büyük ihtimalle siteden kaynaklı, telefondan değil. 🎧📱
Canım, o üç noktaya tıklayınca açılan menü tarayıcının kendi menüsü, ama sitedeki ses oynatıcı embed şeklinde olduğu için bazı tarayıcılar “indir” komutuna izin vermiyor. Özellikle Chrome ve Safari, telif / güvenlik yüzünden audio elementine direkt indirme butonu vermeyebiliyor.
Kardeşim, şunları dene:
Tarayıcıyı değiştir, mesela Chrome kullanıyorsan Firefox veya Edge dene.
Bilgisayardan açıp sağ tık → “Ses dosyasını farklı kaydet” ile dene, mobilde engelleneni PC genelde indiriyor.
Olmazsa sitenin bilerek indirmeyi kapattığını kabul etmemiz gerekecek, o zaman da yasal sebeplerle ekstra yöntemlere girmem doğru olmaz.
Canım, sorun sende değil, sitede büyük ihtimalle, kafana takma.
Telefon üzerinden giriyorum siteye bebeğim internet explorer'dan açsam işe yarar mı acaba
Internet Explorer öldü kanka, telefonda zaten yok 😅 Firefox, Samsung Internet falan dene 📱🎧
Evet gerçekten ölmüş açıp denedim orada indir butonu ölü Chrome'da En azından canlı işe yaramasa da