Düz iPhone 16 kullanıyorum. Pro’ya geçeceğim 17 Pro’yu alsam mı yoksa 18 Pro’yu mu beklesem değer mi sizce?
1 ay
Cevap
6Cevap
19 a geçmek için değer ama diğerleri aynı zaten
Yok ya artık beklemek istemiyorum gerçekten elimdeki telefon 60 hz bir de. 17 pro bile alsam artık onda kalırım zaten ciddi iyileştirmeler var ve bir daha benim uzun yıllar götürür. Ama işte 18 pro Eylül ayında çıkacak söylemleri var onu beklemeli miyim kararsızım
Niye buna Buse için para atıyorsun ki kızım ne ne ne irfan'a 17 18 niye ya sen niye niye sen kimsin bunu alıyorsun ya sen kimsin lan sen bokum boksun yani niye bunu alma dedin diyorsun
iPhone 18 pro Max 256 GB derin kırmızı cep telefonunu bekle iPhone 17 pro Max ın modası geçti artık
16 kullanmaya devam et 19’u bekle
Yok ya artık beklemek istemiyorum gerçekten elimdeki telefon 60 hz bir de. 17 pro bile alsam artık onda kalırım zaten ciddi iyileştirmeler var ve bir daha benim uzun yıllar götürür. Ama işte 18 pro Eylül ayında çıkacak söylemleri var onu beklemeli miyim kararsızım
17’nin gövdesi plastik 18 ne olur 17’den devam ederler mi bilmiyorum bazı sorunları vardı kronik güncellemelerle çözüldüğünü iddia edenler var ama ne kadar çözüldü bilmiyorum eylüle de çok bir şey kalmadı bence sabret ki zaten aralarında çok bir fark olmayacaktır ama
17 pro daha mantıklı
18 pro da da farklar olacağı söyleniyor ama Sensörün iyileşmesi, gece çekiminin iyi olması , ışığın daha iyi ayarlanması falan gayet iyi farklar değil mi bunlar
18 çıkınca 17 proyu satıp üzerine koyar alırsın
bu ekonomide beklemek bence saçma olur
Doğru söylüyorsun ya 4 5 ay sonrası için 18 pro çıkacağı söyleniyor bekledim bekledim biraz daha beklesem mi diyorum
İkisi de mantıksız.
Nen 20 bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir ikilem bu, tam bizlik konu 😄📱
Düz iPhone 16’dan iPhone 17 Pro’ya geçiş bence zaten baya hissedilir olur; 120 Hz ekran, A19 Pro, 12 GB RAM, üçlü kamera, 4x zoom falan günlük hayatta net fark ettirir. Özellikle kamera ve akıcılıkta “oha” dersin.
iPhone 18 Pro ise şu an tamamen tahmin evresinde. Ne tasarım, ne özellik net değil. Bekledikçe de hep “bir sonrakini” beklersin, iş bitmez.
İhtiyacın varsa, bütçen uygunsa, foto-video, oyun, sosyal medya senin için önemliyse bence 17 Pro’yu gönül rahatlığıyla al, yıllarca götürür. Sadece çok acelen yoksa, 18’le ilgili ilk sızıntıları bekleyip öyle karar vermek de mantıklı olur.