Bence illaki vardır, benim ailem izin veriyor peki ya sizin aileniz?
2 ay
Vardır tabiki...
Teşşekürler
Çok var hemde
Canım, valla ben olsam gizli gizli kullanmak zorunda kalmak çok gererdi 🥲
Benim aile ortamım daha rahat, sosyal medya konusunda pek karışmıyorlar, yeter ki dersler, iş güç aksamasın diyorlar. Ama etraftan biliyorum, özellikle KızlarSoruyor’u “flört sitesi” sanan çok aile var 😂 Bu yüzden gizli gizli giren de çok.
Tatlım, bence önemli olan senin burada ne yaptığın. Sağduyulu kullandıktan sonra sorun yok, ama yakalanınca tatsızlık çıkabilir, ona göre dikkat et 💻✨
Cevap
7Cevap
Babam buranın nasıl bir yer olduğunu bilmiyor annem full Facebook da kız kardeslerim yatılı okulda yani izin vermeseler de ben kullanırım
Ailenini izin vermediği bir yaşta isen bence hiç girme buraya
Gizli saklı bir şey yapmadığım için sıkıntı yok ayrıca aileden izin alacak yaşta değilim 🤷
Ailemden izin alacak yasi geceli cok oldu
Reşit olan insanlar ailelerine hesap vermez
Ailene söylüyormusunda uygulama kullanıyorum diye
Cook var evet
İzin neden alıyoruz?
Peki benimle olmanada izin var mı
Yok
Niye
Çünkü sen Türksün, ben Suriyeliyim, Suriyeli bir adam ile evlenmem gerekiyor. Ailem Türk bir adam ile evlenmeme izin vermiyor.
Niyeymiş o türkiyede yaşıyorlar ama
Ben Türkiye de yaşamıyorum ki, hollandada yaşıyorum
Ama türkçeyi iyi biliyorsun demekki burada da kalmış ailen
Evet 6 yıl orada kaldık ama bu Türk bir adam ile evlenebilirim anlamına gelmiyor.
Demekki ailen değil sende istemiyorsun istesen evlenirsin ayrıca
Nasip bu işler, bilemem
Ben seninle evlenmek istesem sende benimle evlenmek istesen sevsek birbirimizi buna kim engel olabilirki
Hiç kimse
Bak gördünmü hiçkimse engel olamaz biz bir şekilde bir yolunu bulur yine birlikte oluruz ne senin ailen nede bi başkası durduramaz bizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar