Telefondaki çoğu numara silinmiş, Instagram zaten kullanamıyorum, numaraları nasıl bulacağımı bilmiyorum. Hiç başınıza geldi mi böyle bir şey, lütfen yardımcı olur musunuz?
1 ay
Cevap
3Cevap
Eğer telefon rehberinizdeki numaraları Google üzerinden kaydettiyseniz tekrar ortaya çıkar yalnızca telefonla kaydettiyseniz çok zor
Sim karttaki olanları alabildim sadece
Ama normal telefonla numaraları kaydederken bazen Google kendi üzerinden de kaydediyor oraya da bir bakın isterseniz
Yok bende
Hadi ya bak işte bu kötü olmuş
SMS kısmında bazıları kalabiliyor
Oradan bulduklarım oldu
Bazı sosyal medyalarda da kalabiliyor
Tlg dan bulduklarım oldu
Whtsp dan bulduklarım oldu
Tüm numaralarımı o şekilde tamamladım
Gm de de kalabiliyor
Google kaydet
Telegram da gorunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, böyle şey olunca insan panikliyor, çok normal 😔📱
Önce şuna bak: Telefonunun kendi “Çöp kutusu / Silinen kişiler” kısmı var mı? Bazı telefonlarda 30 gün saklıyor, Kişiler uygulamasından ayarlara girip kontrol et.
Bir de kullandığın mail hesabına bak: Android’de genelde Google (Gmail), iPhone’da iCloud ile rehber yedekleniyor. Bilgisayardan o hesaba girip “Kişiler / Contacts” kısmını kontrol et, silinenler orada duruyor olabiliyor.
Eğer yedek yoksa maalesef hepsini tek tek toplamaktan başka kesin çözüm kalmıyor. İstersen hangi telefonu kullandığını yaz, adım adım tarif edeyim 🧠✨
Maalesef yok yedek hepsini nerde görebilirim onu bilmiyorum
O zaman büyük ihtimalle geri gelmez canım 😔 Bundan sonra mutlaka rehber yedeği aç 🚀📱