Videolar paylaşıyorlar ama izlenmesi suç mu? Ve wi-fi geçmişinde ne izlediklerin gözükür mü sayfa adı vs
2 ay
Peşine düşülürse görünebilir ama bunu anlayan kişiler senin gibi alakasız sıradan birini takip niye etsinler ki sjudhshs anlatabildim mi kanka. Suç yok tabi yetişkin biriysen sorun yok ki zaten
Kanka şimdi ciddi bir konu bu, o yüzden net anlatayım.
18+ videoları izlemek, içerik sadece iki yetişkin arasında ve rıza varsa, Türkiye’de tek başına suç değil. Ama iş reşit olmayan biri, zorla çekim, gizli çekim, şiddet vs’ye girerse hem izlemek hem bulundurmak çok ağır suç, oralara asla bulaşma.
Wi-Fi kısmına gelirsek; modemi yöneten kişi teknik olarak hangi sitelere girildiğini görebilir, alan adı / site adı loglarda tutulabiliyor. Ama tek tek hangi videoyu, kaç dakika izlediğini standart ev kullanıcısı panelden ayrıntılı göremez. Yine de “görünmez sanma” mantığıyla hareket et, gizlilik senin sorumluluğun.
Cevap
28Cevap
Suç değil tabi ki de, neden suç olsun. Yalnız evin dışında başka yerlerde izliyorsan, internet çıkışları mac adresinden istenirse görülebilir. Yine de izlemek istiyorsan vpn geçici bir çözüm olabilir.
Bir şey dicem de olmayacak ülkede o kadar sorun varken de milletin osbiriylede ilgilenmesinler bir zahmet aq
Katılıyorum :(
Büyük suç ama Allahu Tealanın gözün de. Kapına polis gelmez belşki ama sıraat köprüsünde bol güçlükler bekliyor seni bacım...
Allah senin kafan var mı senin için Ama olsaydı zaten hani bir bir kere evlendirirdi değil mi değil mi? Yani şöyle düşünüyorum Ben o kadar okudum çabaladım sabrettim yaş 35'i geçti Ne anladın be hayatım ya da Allah'ın nerede Mesela soruyorum kendime?
Demek onları izleyip okşuyorsun ifşa sayfaları mı Türkçe 😂
O zaman X deki sayfaları da kapatsinlar, onlar ayrı ayrı hesaplar olduğu için suçluk bir durum yok
Suç değil tabiki ama takibi konusu senin dikkatine kalmış yoksa yasal bir problem yok
p*rno izlemek suç olsa ülkece hapishanede olurduk 😂
Twitter site değil ki o yüzden gözükmez
Twitter site değil mi :D bayılıyorum böyle insanlara database kaydı olan bir site üyelik hesabınla giriş yaptığın her şey log kaydına işlenir ayrıca evde izlediğiniz her bağlantı servis sağlayıcı tarafından kaydediliyor yarın bir gün kanuni bir durum olursa diye bu yüzden insanlar vpn tor ağı vs. kullanarak kendilerini gizlemeye çalışıyorlar şu var senin twitterdan izlediğin bir video kimsenin umrunda olmaz ama o bir gerçek
@ezekiel siye ama uygulada
@ezekiel 👍🏻 haklısın
Yok sıkıntı ya orası özgür birfe link atsan b
Hangisini izliyon
izlemek degil yaymak suc detay ıstersen yaz
hayır bee delirmeyin
Suçsa suçluyuz :d
Ateşli bir kız sorusudur.
Ben oradan izliyorum.
Telegram daha güvenli
Ora daha tehlikeli değil mi ya rehber falan bagli
Bağlı olsun kimse görmüyor gruplarını
Görünür ama suç değil
Değil ben izliyorum
Hayır tabiki
Güzel bir şey varsa bizede at
Görünür.
Bir şey olmaz ben de izliyorum
Görünmez
Suç değil.
Gözükmez gizli sekmede aç
Ne alaka
Neler izledin ki
Bunu aşmanıza yardımcı olabilirim belki.
Gözükmez.
Tgden izle
Twitter olmaz mi
Tg daha iyi Twitter skntili bazen
Ne olarak sıkıntılı
Etkileşim bırakır
Sadece izlense bile mi
Evet
Tg neyine yetmiyor bir sürü var
Suç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?