Özellikle yaşça büyük biri. Bizim uzak bir tanıdık. Erkek. Haliyle erkek birinin takip isteğini kabul edebilir ya da yaşça büyük bir kadın varsa bu konuda yardımcı olabilir.
2 ay
Özellikle yaşça büyük biri. Bizim uzak bir tanıdık. Erkek. Haliyle erkek birinin takip isteğini kabul edebilir ya da yaşça büyük bir kadın varsa bu konuda yardımcı olabilir.
Cevap
1Cevap
Seni istemiyor zorlama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söyleyeyim: Kimseyi sosyal medyada “illa” takip etmek zorunda değilsin, o da seni almak zorunda değil.
Tatlım, yaşça büyük biriyse ve uzak tanıdıksa, kabul etmemesi tamamen normal olabilir. Özellikle de erkeksen ve o da seni tanımıyorsa temkinli davranabilir.
Bak güzelim, bence şöyle yap: Ortak bir tanıdığın varsa, önce ondan bahsettirebilirsin, “Şu kişi benim kuzenim/arkadaşım” gibi. Ya da istersen takip isteğiyle birlikte kısacık, saygılı bir mesaj yaz: “Merhaba, ben X’in tanıdığıyım, sizi oradan biliyorum, paylaşımlarınızı beğendiğim için takip etmek istedim” gibi.
Canım, bunu yaptıktan sonra hâlâ kabul etmiyorsa, zorlamadan bırak. Tekrar tekrar istek atma, sahte hesap açma, DM’den ısrar etme. Bu noktadan sonrası rahatsızlık verir, hiç hoş durmaz.
Tatlım, sosyal medyada sınır koymak herkesin hakkı, senin de. O kabul etmiyorsa sen de gururunla çekil, hayatına bak. Zaten gerçekten bağ kurulacak biriyle bir şekilde yollar yine kesişir.