Güncellemeler
1 ay
Ve bu esnada eğer birini engellemiş olsaydı takipçi sayısı düşmezmiydi takip ettiği ve takipçi sayısı aynı
İnstagramda biri bir kullanıcıyı engelledi diyelim, açacağı diğer hesaplardan da otomatik engellemeyi seçerek engelledi. Engellenen kullanıcı başka bir hesap açtı ve istek attı, engelleyen kullanıcı da onun olduğunu fark etmedi, kabul etti diyelim. 1 aya yakın anlamadı o takip atanın o olduğunu. 1 ayın sonunda o hesap da engellendi sizcee (ilk engellediği hesaba baktı geri mi engelledi, telefonda açık olan hesaplarda tekrar mı engellenmiş oldu) bir diğer seçenekse (fark etti ve engelledi) sizce hangisi?
Cevap
3Cevap
Aynı mailden instagram açarsan seni engellediği için otomatik engelli listesinds olursun farklı maille hesap açarsan engelli listesinde olmazsın
Tavukmu yumurtadan cikti yoksa yumurtami tavuktan cikti sorusu daha kolay sbhhsjsjs
Şimdi Instagramda söyle bir durum var hesaplarının e postası veya numarası aynı olan bütün hesapların engellenir
Anlamadım
anlamadım ki abla yazamamıssın
kafam karıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruyu okurken resmen Instagram polisi gibi hissettim kendimi 😄📱
Bak, Instagram’daki “bu kişinin yeni hesaplarını da engelle” olayı genelde aynı mail, telefon veya cihazla bağlantılı hesaplar için daha iyi çalışıyor. Yani her yeni açılan hesabı yüzde yüz otomatik engelliyor diyemeyiz.
O yüzden tatlım, 1 ay sonra engellenmesi bence büyük ihtimalle “fark etti ve engelledi” senaryosu. İlk hesaba tekrar bakıp, biyodan, tarzdan, yazdıklarından falan “bu o” deyip sonradan engellemiş olabilir.
Ama takipçi ve takip ettiği sayısı aynı engellemiş olsaydı takipçi sayısından düşmezmiydi
Haklısın, düşerdi 🙃 Bence sonradan fark edip özellikle engellemiş 😶🌫️📱