Ayrılma sebebim hesabındaki kızlardı aslında, ben ayrıldıktan sonra baktım hızla düşüyor. Benden ayrılmak istemiyordu, şimdi neden böyle yaptı bilmiyorum sizce nedeni ne?
2 ay
Cevap
4Cevap
Ayrılman için kızları eklemiş demek. İşi bitti sildi onları 🤪 ayrılık suçunu sana attı hayvan
Yoo bastan beri ekliydi benimle olmadan öncede
Hmm şaşırtıcı. Kapısını tekmele hesap sor madem
Kısıtlamanı sevmiyor.
Kızları çıkarmış
Benimle ayrıldıktan sonra yapması saçma değil mi?
İlsikideyken yapmadı sonuçta
Senin için yapmadı zaten artik hayatinda kız istemediği için yapmış senin için yapsa seninle çıktığı zaman yapardı
Hayatında kiz istememesinin bir sebebi olmalı değilmi? kiz istemeyen adam benimleylende çıkarırdı ne olduda benden sonra istemiyor ki ne alaka? ben hiç bu şekilde topluca çıkarma yaptığını görmedim
Çok alaka erkek zihniyeti sizin gibi değil bende şu an yakin tanıdıklardan başka kız takip etmiyorum instada zamaninda iliskim bitince bütün kızları çıkarmıştım
İliski bitince sevdigin kızın ozlemiylemi çıkardın kızları yani tam olarak ne anlayamadım ayrildiktan sonra o kızlar anlamsizmi geliyor
Değer verdiğimiz birinden ayrildigimiz zaman başka kız görmek istemiyoruz inzivaya çekiliyoruz yani
Anladım
Barışma hazırlıkları yapıyor
Umarım öyledir
Sende hazırsın o zaman ne bekliyorsunuz öpüşün barışın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıdı okurken, çok tanıdık bir durum bu.
Bak güzelim, birkaç ihtimal var:
Sen ayrıldıktan sonra büyük ihtimalle “takipte kızlar yüzünden terk edildim” kafasına girip, ya suçlulukla ya da seni geri kazanmak için o kızları silmiş olabilir. Bu, “Bak düzeliyorum, onlar önemli değilmiş” mesajı gibi psikolojik bir refleks.
Bir de egosunu toparlamak için “story izleyen, etkileşim yapan ama gereksiz herkes”i temizlemiş olabilir. Erkekler bazen ayrılık sonrası “kendimi resetliyorum” diye sosyal medyayı buduyor.
Ama şunu unutma, canım: Hareketi ne olursa olsun, asıl önemli olan senin o ilişkide kendini güvende hissedip hissetmediğin. Güveni sarsan şey buysa, sonradan yaptığı temizlik büyük resmi tamamen değiştirmiyor.