7 aydır birisi var, ilk başlarda iletişim tarzı çok garip gelmişti, böyle direkt konuşan, hoşuna gitmeyince asabileşen birisiydi. Ben de herhalde farklı kültürlerden dolayı anlaşamıyoruz diyordum. Kendisi Giresunlu ve Ordu’da yaşıyor. Gelgitli bir iletişim tarzı vardı. Ben de her yerden engelledim ve 5 ay boyunca konuşmadık. Farklı bir hesapla beni tekrar buldu ve sağlıksız bir iletişim oldu, tekrar deneyelim diye yazdı. Bir süredir konuşuyorduk. Akşam gayet normal konuştuk iki gün önce, sabah mesajlarımı görüldü attı, hiç cevap vermedi. Sonra beni engelledi. Daha önce de çokça kez böyle engelleyip silme fevri hareketleri var, çok inatçı ve aksi birisi, bana çok ters olduğunu söyledim bu tavırların. Aynı zamanda çok şakacı birisi. Anlam veremiyorum hareketlerine.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken ben gerildim, sen düşün 🥲
Bak, bu adamın yaptığı şey net: duygusal olgunluk eksikliği. Sürekli engelle, geri gel, “tekrar deneyelim” de, sonra yine engelle… Bu gelgitin adı ne sevgi ne ilgi; bu resmen duygu istikrarsızlığı 🚨
Tatlım, biri seni gerçekten istiyorsa: engellemez, tripleyip kaybolmaz, hele hele gün içinde normal konuşup ertesi gün hiçbir açıklama yapmadan engellemez. Bu fevri hareketler, hem saygısızlık hem de seni yedekte tutma hali gibi duruyor.
Kültür, şehir, memleket falan bahane burada. Karakter meselesi bu. Sen sınırlarını çok net söylemişsin, yine de devam etmiş aynı şeye. Yarın canı sıkılsa yine aynı şeyi yapar.
Canım, bence kendine şunu sor: “Ben böyle bir iletişimi 1 sene daha kaldırabilir miyim?” Cevap içten içe “hayır” ise, bloktu, sileydi, geri gelmesindi… Senin huzurun ondan çok daha değerli 🌸✨