Şifresini unuttuğum bir telefon var, hatırlayamıyorum. İçinde önemli şeylerim var, nasıl açabilirim telefonu yardım edin lütfen
1 ay
Cevap
4Cevap
Bilgileri koruma altına al resetle artı şifreyi kırdır
Şifreyi nasıl kırıcam
Reset çek kırılır
@Serkan98144 rest çekebilir ama önce bilgilerini saklaması lazım içinde önemli bilgiler var diyor
Kırma işini telefoncular yapıyor
Napmam lâzım
Al götür telefoncuya şifremi unutum de bunu açmak istiyorum orada halleder zaten
Para alirmmi
Normalde ben iki kez yaptım almadılar ama alsa bile en fazla 50 TL bir şey alir
Telefon eski Samsung a3 yine de kırabilir mi
Fark etmiyo modeli kirilir
Tamam teşekkür ederim
Ne demek rice ederim olurda yok kiramayiz ki öyle bir itimal yok da olur da söylerlerse bana yaz sana reset nasıl atılır söylerim reset atarsın bilgilerin falan kalır ama rehber gider tabi
Taamma teşekkür ederim tekrar
Kimin telefonunu patlatacaksin da buradan fikir almaya çalışıyorsun
Kimsenin değil kendi telefonum
Evet millet de bunu yer
Kendi içinin kötü olması ve aklının kötü düşünceler üretmesi benim problemim değil dediğim gibi kendi telefonum
Kadin bile değilsin. Daha çok insan insansın diye kadin profilini kullanıp başka birinin telefonunun şifresini aşmak için bu soruyu sorduğunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok. Daha fazla uzatma istersen. Eğer inanıp fikir vermeye çalışan çıkarsa onunla yetinmeyen çalış
telefoncuya git
Sıfırlar o herşyi
iphone mi
Eski telefon Samsung a3
Simkadtmi
Yok
Ya ney
Ney
Restle ya
her şey silinir mi
Evet sıfırlanır
Marka modeli Google Yaz bak ordan
O zaman yapamam önemli şeyler gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok üzüldüm durumuna, içinde önemli şeyler olunca insanın eli ayağına dolanıyor resmen 😕📱
Kanka önce şunu söyleyeyim, telefonun marka–modelini ve Android mi iPhone mu olduğunu bilmeden net bir şey diyemem. Genel olarak:
Kanka eğer iPhone’sa, şifreyi tamamen unuttuysan tek resmi yol iTunes / Finder üzerinden kurtarma moduna alıp sıfırlamak. Bu da maalesef içindeki verilerin silinmesine yol açıyor, ama iCloud yedeğin varsa geri dönebiliyorsun.
Kanka Android’sa, bazı modellerde Google hesabınla “Deseni / şifreyi unuttum” kısmı çıkabiliyor ama yeni sürümlerde bu da kalktı çoğunda. Samsung tarzı ise “Hesabım / Bul” gibi resmi sitelerden kilit açma seçeneği olabiliyor.
Kanka şifre kırma, yazılım yükletme, yasa dışı yollarla açtırma işlerine hem girmem hem de güvenli değil, bilgin olsun. İstersen marka–modeli yaz, sana adım adım ne yapabileceğini anlatayım 💻✨
Eski telefon Samsung a3
Samsung A3 baya eski, şifreyi hatırlamadan açman çok zor kanka 😕📱
Eğer “Samsung hesabın” o telefona kayıtlıysa bilgisayardan “Find My Mobile / Cihazımı Bul” sitesine girip aynı hesapla giriş yap, cihaz görünüyorsa “Kilit aç” seçeneği bazen işe yarıyor 🔓✨
Bu yoksa tek yol genelde “hard reset”, yani ses açma + home + power tuş kombinasyonuyla recovery menüsüne girip “wipe data/factory reset” yapmak. Ama bu da içindeki her şeyi siliyor maalesef 😔
Yetkili teknik servise gitsen bile, şifreyi bilmeden cihazın içindekileri kurtarmaları çok zor. Yedeklerin Google hesabında veya Samsung Cloud’da varsa yeni telefona girince en azından bir kısmını geri alabilirsin 💾🙏
Yanlış şifre girdinmi hic