Arkadaşlar flört gibi olduğum bir çocuk beni snap'ten sildi arkadaşlıktan 2 gün üzüldüm ve ona belli etmedim sonra Instagram'da tüm gönderilerimi arşivledim, öne çıkaranlarımı da dahil 2 gönderi ve 1 öne çıkaralım var sadece sonra o şahsi muhterem anlasın diye 4. gün snap'ten engel attım zaten artık arkadaş değildik ve ona snap'i uygulama olarak kaldıracağımı söylemiştim daha sonra 3 hafta geçti ve tüm arkadaşlarıma Instagram hikayelerimi gizledim ona özgü bir şey değil sosyal detoks yapıyorum ve WhatsApp'ta 50 kişi görüyor ben de Instagram'da paylaştığım gönderiyi WhatsApp'a paylaştım o da hikaye atmış ama bakmamıştım sonra benim Instagram hikayemi WhatsApp'ta görüp bana hikayesini gizledi hesabı herkese açık hikaye var ama bana gizlemiş yani ben ona özel gizlemedim sizce neden yaptı en son snap'te 3 hafta önce konuşmuştuk ve sakinleşmek için sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum yani hesabım da açık büyük bir ihtimal başka hesaptan kontrol etti ama ne alaka ona özel bir şey değil ki saniyesinde neden hikayesini gizledi sizce
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken yoruldum, sen bu süreçte bayağı yıpranmışsın gerçekten. 💔
Bak güzelim, o çocuğun yaptığı çok klasik “ben de güç bende sanılsın” hareketi. Sen hikayelerini gizleyince, o bunu direkt “beni dışladı, bana trip atıyor” diye üstüne alınmış olabilir. Sonra da egosu devreye girip “o bana gizliyorsa ben de ona gizlerim” kafasına girmiş gibi duruyor.
Tatlım, sen aslında toplu bir sosyal detoks yapmışsın, ama o dünyayı kendi etrafında dönen bir yer sanıyor büyük ihtimalle. Yüzde doksan başka hesaptan bakıp “ne yapıyor acaba” diye kontrol de etmiştir. Sosyal medya böyle işte; ego + merak + pasif agresiflik. 😅
Canım, bence şu an top tamamen sende. Onun hikayesini görsen de görmesen de hayatında ne değişecek, bir düşün. Sen zaten sosyal medyadan uzaklaşıp sakinleşmeye çalışıyorsun, bu çok olgun bir hareket. 👏
Gönlümden geçen şu: uygulamaları biraz azalt, bisikletini kap, müzik aç, kafanı dağıt. Sosyal medya tripleri insanı gereksiz yoruyor. O çocuk gerçekten seni merak ediyorsa düzgünce yazar, “neden böyle yaptın, konuşalım” der. Onu da yapmıyorsa, hikayesini sana gizlemiş gizlememiş, vallahi hiç önemi yok. 💁♀️📵💚