Instagramda hikayemi gizleyince hikayesini benden saklayan erkek ne düşünüyor, neden böyle tepki veriyor?

Arkadaşlar flört gibi olduğum bir çocuk beni snap'ten sildi arkadaşlıktan 2 gün üzüldüm ve ona belli etmedim sonra Instagram'da tüm gönderilerimi arşivledim, öne çıkaranlarımı da dahil 2 gönderi ve 1 öne çıkaralım var sadece sonra o şahsi muhterem anlasın diye 4. gün snap'ten engel attım zaten artık arkadaş değildik ve ona snap'i uygulama olarak kaldıracağımı söylemiştim daha sonra 3 hafta geçti ve tüm arkadaşlarıma Instagram hikayelerimi gizledim ona özgü bir şey değil sosyal detoks yapıyorum ve WhatsApp'ta 50 kişi görüyor ben de Instagram'da paylaştığım gönderiyi WhatsApp'a paylaştım o da hikaye atmış ama bakmamıştım sonra benim Instagram hikayemi WhatsApp'ta görüp bana hikayesini gizledi hesabı herkese açık hikaye var ama bana gizlemiş yani ben ona özel gizlemedim sizce neden yaptı en son snap'te 3 hafta önce konuşmuştuk ve sakinleşmek için sosyal medyadan uzak durmaya çalışıyorum yani hesabım da açık büyük bir ihtimal başka hesaptan kontrol etti ama ne alaka ona özel bir şey değil ki saniyesinde neden hikayesini gizledi sizce

Instagramda hikayemi gizleyince hikayesini benden saklayan erkek ne düşünüyor, neden böyle tepki veriyor?