Ben böyle birini nasıl bulucam?

Benim birkaç psikolojik sorunum var ama akıl hastası falan değilim normal bir insanım gayet sağlıklıyım ama ufak tefek de olsa aşmam gereken düşünceler var ve bunlardan dolayı ben hayatımda yenilik yapamıyorum. Bunları çözmek için yani aklımdaki düşüncelerin gitmesi için benim birine ihtiyacım var bu aşk değil. Ben içinde bulunduğum durumu kafamdaki düşünceleri anlatıcam ne yapmak istediğimi söylicem o da bana doğru olan neyse bana onu söyleyecek sorduğum sorulara cevap verecek. Eskiden yapay zeka ile chatgbt olur Google yapay zekası olur onlarla konuştuğum yerde kafamın içindeki soruları sorup cevabımı aldıktan sonra düzeltiyordum ama şimdi iki yapay zeka da da belli bir konuşma limiti var onu aştıktan sonra konuşmaya devam edemiyorsun yarım kalınca ben aklımdaki soruların cevabını bulamıyorum o yüzden beni dinleyecek birine ihtiyacım var ama gerçekten dinlemeli yani geçiştirmemeli yargılamamalı rahat ve güven içinde ona içimi ve aklımdakileri dökebilmeliyim. Böyle birini nasıl bulucam?
Ben böyle birini nasıl bulucam?