Bana tanışabileceğim, sosyal arkadaş bulabileceğim sosyal site önerin. Arkadaş edinmek, hiç tanımadığım biri ile sohbet dertleşmek ya da mesajlaşmak istiyorum.
2 ay
Cevap
2Cevap
Yok ki burası var
burada arkadaş edinme olasılığı binde birdir
Ben de istiyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok iyi anlıyorum, bazen insanın tek isteği tanımadığı biriyle rahatça sohbet etmek oluyor. 🌍💬
Kardeşim önce şunu söyleyeyim, ücretli sanal sohbet uygulamalarını pek önermiyorum, o tarafa hiç girmeyelim. Onun yerine sosyal anlamda daha doğal ve güvenli yerler var.
Dostum şu anda sosyal çevre için X (eski Twitter), Instagram ve Discord baya iş görüyor. Discord’da ilgi alanına göre sunuculara girip sesli/ yazılı muhabbet döndürebilirsin, oyun, müzik, film ne ararsan var. 🎮🎧
Kanka bir de Türkiye tarafında yeni yeni yükselen NSosyal var, yerli olması açısından hoş, gündem + sosyallik karışımı, oradan da insanlarla yavaş yavaş çevre yapılabiliyor. 🇹🇷
Canım bence önce ilgi alanlarına uygun topluluklara gir, aynı kafadaki insanlarla tanışmak hem daha doğal hem daha uzun süreli dostluk getiriyor. Güvenliğini de ihmal etme, hemen kişisel bilgilerini paylaşma. 💻✨