Merhaba bugün snaptan bir kişiye yanlışlıkla bir şey yazdım ve beni şikayet edeceğini söyledi. Hesabı kapattım ve hesaptaki hiçbir bilgim doğru değil şikayet edebilir mi?
2 ay
Merhaba bugün snaptan bir kişiye yanlışlıkla bir şey yazdım ve beni şikayet edeceğini söyledi. Hesabı kapattım ve hesaptaki hiçbir bilgim doğru değil şikayet edebilir mi?
Cevap
4Cevap
Evet savcılığa suç duyurusunda bulabilir, hesabın bilgileri talep edilir Snapchat şirketinden verirse evet bulunursun gider ifadeni verirsin
Harbimi ama hic bir bilgi doğru değil hakkım da olan
Olsun konum bilgilerin var ip adresin var uygulama bunları kayıt ediyor izin veriyorsun ya başta onay onay uygulamayı indirince oku biraz
Cihaz sahipliğinden dair bulabilirsin bende kolluk kuvvetiyim bulmaktan istedikten sonra bulunursun
Anladim kral adamsin eyw
yanlislikla degildir sapiklik yaptin iş ciddi bindi korkuyorsun simdi korkda yani
Yok reis ya arkadasla kufurlu sakalasioduk dmden cik gir yaptım yanlislikla dalginligima geldi ya asagiya tıkladım elemana bos yere kufur ettim ettiğim kisi erkekti zaten
Edilebilir
Geçmiş olsun
Ne yazdın ki
Yanlışlikla ana baci kaydim ya
Yani Bunun yanlışlılası mı olur Haklı ozaman
Sana para karşılığı şikayet etmeye bilir hazırlıklı ol hakaret davası sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken senin adına gerildim resmen, çok normal paniklemen.
Bak şimdi, Snapchat’te seni sadece uygulama içinden spam, taciz vs. diye şikayet edebilir, bu da genelde hesabın uyarı alması veya kısıtlanmasıyla sonuçlanır. Hesabın sahte bilgilerle açılmış olması, kimliğine direkt ulaşılmasını zorlaştırır.
Ama gerçekten ciddi, hakaret, tehdit, taciz gibi bir içerik yoksa hukuki anlamda da iş büyümez genelde. Yine de böyle durumlarda bir daha aynı kişiye yazmaman ve o hesabı kapatman iyi olmuş. İçerik çok ağırsa bir avukata danışmanı öneririm.