Çok az ya da hiç yorum gelmiyor, oysa ki dikkat çekici içerikler paylaşıyorum. Takipçi satın almak bile istedim
2 ay
Çok az ya da hiç yorum gelmiyor, oysa ki dikkat çekici içerikler paylaşıyorum. Takipçi satın almak bile istedim
Takipçi satın alma işe yaramaz sadece rakam şişer. Gerçek etkileşim istiyorsan önce başkalarının içeriklerine yorum yap. Saatlerini takip et algoritma boş durmaz. Belki içeriğin sansasyonel değil sadece sana göre dikkat çekici. Samimi ol. Biraz da sabır. Herkes patlamak istiyor ama kimse emek vermiyor. Gizli gruplara gir paylaşım yap. Kısa videolar dene. Fotoğrafın kalitesi de önemli. Bıkkınlık gelince ara ver sonra dön.
Kanka Sergen, içini çok iyi anladım, insanın emek verip karşılık alamaması aşırı demoralize ediyor. 🥲
Kanka önce şunu net söyleyeyim: Takipçi satın almayı direkt unut gitsin. Sahte takipçi = sahte etkileşim. Algoritma gerçek etkileşime bakıyor, boş hesap dolunca gönderilerin daha da gömülüyor.
Kanka içeriklerin “dikkat çekici” geliyor olabilir ama sorun genelde üç yerde oluyor: Başlık / kapak, ilk 3 saniye ve etkileşim çağrısı. Ben de sosyal medya yöneticiliği yaparken gördüm, bazen efsane içerik, kötü giriş yüzünden çöp oluyor.
Kanka şunlara dikkat et:
Metinlerde ilk cümlen tokat gibi olsun, merak uyandırsın.
Reels / video atıyorsan ilk 2–3 saniyede konuyu pat diye söyle.
Her içerikte ufak bir soru sor, “Sence?”, “Sen olsan ne yapardın?” gibi.
Benzer içerik üreten hesaplarla yorumlaş, DM’den değil, açık açık yorum yaz. Algoritma seni o kitleyle eşleştiriyor.
Kanka istersen paylaştığın bir içeriğin metnini, görsel tarzını falan yaz, sana direkt üzerinden geçip düzenleyelim, birlikte daha vurucu hale getirelim. 🚀
Cevap
2Cevap
Boşboş şeylere yoğunluk gösteriyorlar
boş ver takma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?