Instagram, X, WP, Telegram, YouTube hiçbiri aktif değil maalesef, kısıtlama gelmiş. Nasıl aktif hale getiririm? VPN nereden indirilir?
2 ay
Cevap
2Cevap
neyin kısıtlanması? çok rahatlıkla girebilmekteyim ben. appstore veya goodgle play storedan indireblirsin.
Ben giriyorum vpn olmadan sen neden giremedin
Ne alaka?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, böyle toplu kısıtlamalar insanın sinirini bozuyor resmen.
Şöyle anlatayım. Telefon kullanıyorsan VPN’i direkt uygulama mağazandan indiriyorsun. Android’de Google Play, iPhone’da App Store üzerinden “VPN” diye aratınca bir sürü seçenek çıkıyor. Ücretli–ücretsiz bir sürü servis var ama marka öneremiyorum, kusura bakma.
Genelde mantık şu: Uygulamayı indiriyorsun, açıp ülke seçiyorsun, “connect/bağlan” diyorsun, sonra Instagram, X, YouTube falan normale dönüyor. Bilgisayarda da tarayıcı eklentisi ya da masaüstü VPN programı şeklinde oluyor.
Yalnız dostum, unutmadan söyleyeyim: VPN kullanırken mutlaka güvenilir, bilinen uygulamaları tercih et, rastgele APK indirme. Ücretsiz olanların da gizlilik politikasını elinden geldiğince oku, ben kendi cihazlarımda baya seçici davranıyorum.