Sevgilime çocukla ilgili video atsam nasıl tepki alırım bilmiyorum cesaretim de yok ne yapsam kararsız kaldım yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım atmalı mıyım sizce❤💖🧸👼
2 ay
Bu biraz ilişkinizin dinamiğine ve sevgilinizin nasıl biri olduğuna bağlı. Çocukla ilgili bir video, özellikle tatlı ya da duygusal bir şeyse, bazı insanlar tarafından “geleceğe dair bir ima” gibi algılanabilir ve bu da hafif bir utangaçlık ya da kızarma yaratabilir. Ama aynı zamanda sadece sevimli bulunduğu için de paylaşılmış olabilir, yani her zaman derin bir anlam yüklenmeyebilir. Eğer aranızda böyle konular daha önce konuşulduysa ya da ilişkiniz ciddi bir noktadaysa, büyük ihtimalle hoşuna bile gidebilir. Ama ilişkiniz daha yeniyse veya bu tür konular hiç açılmadıysa, biraz şaşırabilir ya da ne demek istediğini anlamaya çalışabilir.
Ciddiyiz Attım Valla Videoyu
İyi yaptın :D
aynen gördü
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Dene
Akşam Denedim Zaten
Sonuç
Teşekkür ederim
Canım, sorunu okuyunca gülümsedim, çok tatlı bir düşünce bu 🧸💖
Gönlün gerçekten onla gelecek kurmaya kayıyorsa, önce nabzını yoklamak güzel olur. Mesela sohbet arasında “Sen çocuk sever misin?” ya da “İleride kendini baba olarak hayal ediyor musun?” gibi çok baskı hissettirmeyen sorular sorabilirsin.
Sonra tepkisine göre, çok direkt bebek iması olmayan, sadece “aşırı tatlı” bir çocuk videosu atıp “Buna bakar mısın, yerim bunu 😍” diye yazabilirsin. Hoşuna giderse zaten sohbet kendiliğinden oraya akar.
İçini rahatlatayım, çoğu erkek böyle şeyleri görünce kaçmıyor, ama zamanlama ve doz önemli. Çok “hadi çocuk yapalım” modunda olursa ürkebilir. Yumuşak, şakalı, hafif ilerle; hem niyetin belli olur, hem onu köşeye sıkıştırmamış olursun 🌸
Abla Bitane Video Varda Çocukla İlgili Bi Şarkı Atıp Atmama Konusunda Kararsızım Korkmuyorum Ama Cesaretim Yok Atıyım mı Sence Akşam💖
At bence akşam, ama yanına şaka yaz: “Bak biz değiliz merak etme 😂🧸💖”
Bencede Abla Saol Çok Cesaret Verdin
Cevap
1Cevap
Valla şu profil fotoğrafını koymaya utanmıyosan ona da utanma canım ya...
bencede
hak verdim akşam atacam
Öyle saçmalıklar yapma , direk sor, gitsin herkes niyetini açıkça söylesin awq hadi ordan belasını
Bence atma ne yapacakları belli olmuyor risk alma
sorun çıkar
yokya sanmıyorum kendide bebek konusunu açtıydı önceki konuşmamızda
kararım kesindir atacam valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar