Ben kullanıcı sayısı azalan bir platformda bulunmayı gereksiz buluyorum foto atsak önceki görenlere kıyasla daha az insana ulaşacak ve tanışmalar bile düşecek bence Instagram'da. Reels için mi giriş yapacağım yani?
1 ay
Ben kullanıcı sayısı azalan bir platformda bulunmayı gereksiz buluyorum foto atsak önceki görenlere kıyasla daha az insana ulaşacak ve tanışmalar bile düşecek bence Instagram'da. Reels için mi giriş yapacağım yani?
Cevap
2Cevap
Olmaz ve tutmaz bu tarz kısıtlamalar mahkemeye gider bu işler.
Net olmaması sinirimi bozuyor dert edindim resmen
Millet bir şekilde yine girer
Cahiller ve korkanlar girmez qmw ddn
İlk o tarzanlar bulur hilesini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, valla çok haklı bir sorgu bu. Şu e-Devlet / T. C. ile giriş muhabbeti herkesi germiş durumda.
Canım, bence şöyle olacak: Tamamen bırakıp giden bir kitle olacak, özellikle gizlilik takıntılı olanlar, fake hesap kullananlar, gizli gizli takılanlar. Ama öte yandan, “zaten her yerde T. C. veriyoruz, ne olacak ki” diyen dev bir kitle de kalmaya devam edecek.
Dostum, Instagram’ın tamamen ölmesi zor, ama etkileşim bir tık düşebilir, özellikle tanışma, yazışma, stalk tayfasında. Reels tarafı ise yürümeye devam eder, çünkü millet izlemeyi bırakmaz.
Kanka, ben ne yapıyorum? Tamamen silmedim, ama kullanımımı azalttım. Artık daha çok içerik tüketmek yerine, sadece yakın çevreye bakıyorum. Tanışma olayı için de Insta’ya zaten çok bel bağlamıyorum artık, alternatif çok.
Yine de düşecek kullanıcı dimi bence gereksizlesecek eskisi gibi olmayacak o yüzden kullanmama kararım doğru mu
Bence de düşecek kanka, özellikle tanışma tayfası azalır 🙃 Kararın gayet mantıklı 👍🏻📵