Twitter'da gezinirken yanlışlıkla bot hesabın attığı linke tıkladım sonra hemen çıktım. Bir şey olur mu napıcam? Banka hesabına erişebilirler mi?
2 ay
Herkes art niyetli değil. Mail hesabını bir uygulama için ilişkilendirmek istemiş de olabilir. Eğer hızlıca çıktıysan büyük ihtimalle sorun olmaz. Bazen farkında olmadan bastığımız oluyor. Bunlara dikkat et ve lütfen anksiyeteden çık.
Napcam şu an ya
Bir şey yapmana gerek yok. Çerezleri temizle ve o izni isteyen uygulamayı sisteminden çıkar. Bankanla ilgili bir şeyler olursa zaten ararlar.
Sildim şimdi. IP adresi ile naparlar ki
Modemi resetle. Farklı bir dinamik IP versin. Bir şey yapamazlar. En fazla s4pığın varsa ev adresini bulur jfjfjf.
Ya adıma suç işlerlerse. İyice paranoyak oldum mw🤬
Onun için IP adresinin alınması değil kullanılabiliyor olması lazım. Bu iş suç mahalline kimlik atıp kaçma işi değil :D. Yaa saçmalama paranoyayı kes lütfenn
Canım, önce bir nefes al, panik yok. 🌬️
Güzelim, sadece linke tıklayıp hemen çıktıysan büyük ihtimalle banka hesabına direkt erişemezler. Banka bilgilerine ulaşmaları için genelde şu tarz şeyler gerekir: sahte siteye girip kart/banka şifresi yazman, telefonuna zararlı bir dosya indirmen, tarayıcıya izin vermen vs.
Yine de içim rahat etsin diyorsan: telefonunda virüs taraması yap, Twitter ve mail şifreni değiştir, bankanın mobil uygulamasını açıp hesabını kontrol et, ekstra güvenlik (SMS, mobil onay) açık olsun.
Güzel arkadaşım, bundan sonra da X’te (Twitter) özellikle yabancı, alakasız linklere tıklama; bot hesaplar genelde phishing yapıyor. Şu anda anlattıklarına bakınca kritik bir şey yapmamışsın, büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. 🙏🏻💻
Cevap
5Cevap
Linke 1 kere tıklaman yeterli evinde kamerası olan her cihazdan seni görüntülerim tüm kimlik bilgine soy ağacına bile erişirim
Ciddi mi diyon
Evet istediğin kaynaktan araştırabilirsin doğruluğunu telegramda lise talebeleri yapıyor 300 500 tl karşılığı her şey çok basit artık
İp adresi zaten çok kolay bulunan bişey sadece ip adresi ile nasıl yapcaklar onu
İp adresinle bi işi yokki sen o linke tıkladığın anda o senin cihazına çoktan sızmış oluyor zaten
Telefonu sifirlicam şimdi eğer kandiriyosan Allah uzun ömür versin
Lan yanlış çeviri yapmış klavye Allah uzun ömür versin jsjwhzHhdhwhdhwhayffiwjdj3hr
Lan noluyo niye otomatik yaziyo
İstediğin kaynaktan araştırabilirsin söylediğime inanmıyorsan dedim
İstediğim kaynaktan arastirabilsem buraya mi yazarım sence? Noldu ne bitti haberim yok bişey biliyosan kaynak ver
Evladım anlama zorluğun mu var diyorum ya işte sana linke 1 kere tıklaman yeterli senin cihazlarına bağlanıp her işi yapabilirler şimdi oturup sana yok şöyle yapılıyo böyle kodlanıyor vs diye mi anlatayım yaz googleye bak kötü amaçlı bir linke tıkladığım zaman verilerim karşı tarafa geçermi geçmez mi diye
Cihazını sıfırlasan da ip adresin değişmez bu tarz şeylerle ilgilenip meraktan herşeye tıklıyorsan vpn kullan
bir şey olmaz bence yinede şifreleri değiştir
Ben erişirim hesabına
Benimkine erişsene bi
Ver cep numaranı
Gel
Erişirler
Tıklamayın
Bilerek tıklamadim ztn
Sıkıntılı işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?