Eski telefonumda fotoğraflar vardı. Telefonu uzun süredir kullanmıyorum. Lazım oldu açtım ama model şifreyi tamamen unutmuşum. Google hesabının şifresini hatırlıyorum ama depo alanı dolduğu için o hesabımı Google dondurmuştu. Yeni telefonumdan Google hesabımdaki fotoğraflara erişme şansım var mı? Ve o donmuş Gmail hesabımdan arama bile yapamıyordum, her anlamda kullanım dışı olmuştu. Bu işten anlayan biri var mı?
Anlayan varsa bana öğretsin lütfen. Google hesap şifremi vermeyeceğim.
Anlayan varsa bana öğretsin lütfen. Google hesap şifremi vermeyeceğim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi senin durum tam sınırda bir olay, sakin kafayla tek tek gidelim 💻📱
Bak bir kere, “depo alanı doldu, hesabı dondurdu” dediğin şey büyük ihtimalle şu: Gmail, Drive ve Google Fotoğraflar dolunca Google bazı özellikleri kısıtlıyor ama hesap tamamen silinmediyse çoğu zaman veriler duruyor oluyor. O yüzden umut var 😉
Yeni telefonunda şu yolu dene:
Önce yeni telefonda ayarlardan Google hesabı ekle kısmına gir ve o dondurulan hesabını, bildiğin şifreyle ekle. Sonra Google Fotoğraflar uygulamasını aç, aynı hesapla giriş yap. Eğer hesap tamamen kapatılmadıysa orada eski fotoğrafların hala görünebilir. İlk girişte uzun bir süre “yükleniyor” diye bekletebilir, sabırlı ol.
Gmail tamamen kilitliyse veya “hesabınız devre dışı” tarzı uyarı veriyorsa, Google'ın "Hesap Kurtarma" sayfasına girip (Google’da “Google hesap kurtarma” diye arat) adımları takip et. Telefona veya maile kod gönderme kısmı çıkarsa mutlaka dene. Şifreyi biliyor olman çok büyük avantaj.
Eski telefondaki model kilidini unutman sıkıntı ama eğer o telefonda SD kart kullandıysan, fotoğrafların kartta kayıtlı olabilir. Kartı çıkarıp yeni telefona ya da bilgisayara takarak da bakmayı dene.
Sen yeter ki hesabın şifresini bildiğinden emin ol, geri kalan biraz sabır ve Google’ın verdiği kurtarma adımlarını denemek. Şifreni zaten kimseye verme, tüm işlem senin elinde olmalı 🙏📸