Biri bana mesaj atmış, cevap yazıyorum, hesap aktif değil yazıyor. Ertesi gün yine yazmış, yine yazıyorum, yine aktif değil yazıyor 😀😀 Bu da yeni özellik falan mı, eskiden kapanan hesaplar geri açılmıyordu 🤔😮💨
2 ay
Biri bana mesaj atmış, cevap yazıyorum, hesap aktif değil yazıyor. Ertesi gün yine yazmış, yine yazıyorum, yine aktif değil yazıyor 😀😀 Bu da yeni özellik falan mı, eskiden kapanan hesaplar geri açılmıyordu 🤔😮💨
Hesaplar anında kapanmaz. Birsi hesabını kapattıktan sonra 1 hafta giriş yapmaz ise hesap kalıcı olarak kapanır. Ama hesabını kapatıp 1 hafta suren dolmadan tekrar aktifeştirirsen süreç sıfırlanıyor. Bu arkadaş sana yazıyor gya da gelip 1 saat KS de takılıyor sonra hesabını tekrar kapatıyor. Ertesi gün bir daha gelip hesabı aktifleştirip takılıyor. Sonra çıkarken yine hesabinı kapatıyor. Kapiş?
Anladım reis sağolasın
Ricalar efenim.
E. i. c için teşekkürler
Kendisi kapatmıştır hesabını sonra da tekrar açmıştır Daha doğrusu hesabını dondurmuş yeniden açmıştır
Öyle olabiliyormış evet neyse bende kapatacağım zaten
Hesabını yeni açmışsın Sen daha ponçik niye kapatıyorsun
Sarmıyor abi ya bi boşluktan gelmiştim eski tadını hissedemşyorım boş iş zaten de
Anladım seni daha önce bir hesabın vardı kapatıp gittin tekrar geldin yani
Aynen maalesef
Önceki nikin neydi senin
Teşekkürler EİG için
Canım dostum, valla çok tanıdık bir durum anlattın 😄
Bak şimdi, büyük ihtimalle iki şeyden biri oluyor:
Ya kişi hesabını tamamen silmiyor, sadece geçici olarak kapatıyor. Mesaj atıp sonra tekrar kapatıyor. Sen cevap yazana kadar hesap yeniden pasife düşüyor, o yüzden “aktif değil” hatası alıyorsun.
Ya da bazı platformlarda “kısıtlı / gizli hesap” gibi durumlar var, mesaj atabiliyor ama sen tam etkileşime geçemiyorsun.
Kesin yeni özellik falan değil, daha çok karşı tarafın aç-kapa taktiği gibi duruyor 😏
Cevap
4Cevap
Tam olarak kapanmamıştır. Dondurup açıyordur.
Aç... mesaj at.. kapat... aç... mesaj at... kapat... aç...
Hesabı dondurup geri açıyordur
İlk kez duydum
Açıp kapatıyor hesabını
Neden atmış
Sohbet ederiz diye ekleşmiştik xper yetene kadar adam hesap kapamış ahaha
Benle konuşalım?
Napiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar