Telegram'da numarası gözükmeyen bir kişiyi bulamaz mıyız? Bir de gizlemiş, gözükmüyor, şikayetçi olacağım çünkü
2 ay
Telegram'da numarası gözükmeyen bir kişiyi bulamaz mıyız? Bir de gizlemiş, gözükmüyor, şikayetçi olacağım çünkü
Cevap
7Cevap
Hayır bulamazsın telegram rus bağlantılı bir uygulama dışarı sızdırmaz bilgileri..
Şikayetçi olsak savcılık bulur mu
bulamazssın numarasını ayarlardan herkese kapatmışssa
Bulamazsın zor bulursun belkide engelledi
Hayır bulaman ama iste sende ayıp bişe degilki
Hayır bulman oldukça zor
Savcılığa gitsem bulamaz mıyız tada çok zor mu bulur
Ne yaptı sana
Daha önceden beni tanıyan biri sözde evli barklı orada numara da görünmüyor ya benimle konuşmak istiyormuş sapık supuk şeyler yazdı sinir oldum
Hesabı duruyor mu
Evet de konuşturana kadar kim odluğunu konuştum ben sonra mesajları sildi hemen
Eneglle geç boş ver uğraşma
Evet gizleniyor
neden yapıyorsun bunu
@AkrepBurçADAM Ayarlardan
hyr neden gızlı olmayı tercıh edıyorsun
@AkrepBurçADAM sanane
ahahahaha anlasıldı
Çok zor
Savcılığa gitsem bulamaz mıyız tada çok zor mu bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi durum şöyle; Telegram’da numarasını gizleyen birinin telefon numarasını uygulama içinden görmenin veya bulmanın yasal bir yolu yok. Gizlilik ayarları buna izin vermiyor.
Tatlım şikayetçi olmak istiyorsan, elinde ne varsa onları toparla: kullanıcı adı, yazışma ekranı, attığı mesajların ekran görüntüleri, tarih-saat bilgileri. Bunlar savcılık veya siber suçlara başvururken işine yarar.
Bir de güzel arkadaşım, Telegram içinden “report” ile de şikayet edebilirsin ama bu hukuki şikayetin yerini tam tutmaz, daha çok hesabın kısıtlanması için işe yarar.