WhatsApp'tan Facebook için... Kodunuz diye mesaj geldi İngilizce. Bu ne anlama geliyor? Facebook'u da kullanmıyorum?
2 ay
Cevap
4Cevap
instada fake hesap kullanıyor musun
Evet
Ne alaka
eğer birini stalkladıysan senin numaranı görmek için öyle bir şey yapmış olabilir.
hiçbir şey anlamadım? İnstanın face iyle ne alakası var
aynı grubun ya o alaka. face Instagram wp meta grubunun
Öyle yapınca numaramı görünüyor
Gecenin 4buçugunda geldi bu mesaj
tamamı değil ama son 2 hane gözüküyor bazıları şifremi unuttum yaparak o şekilde görebiliyor ama dolandırıcı da olabilir tabi.
Korkmaya başladım.
dediğim ihtimal düşük ihtimal eğer sen biriyle konuşmadıysan ya da şüphelendirecek bir şey yapmadıysan bilmez. tanıdık değilse zaten numaranın son 2 hanesini görmesi de ona bir şey kazandırmaz ama tanıdık biriyse ve o kişi de numaran varsa senin olduğunu anlamış olabilir.
Digelim ki birini stalkladım kim oldugunu nasıl bulucam numarasını ögrenicem
nasıl yani
Numarasının son iki hanesini nasıl ögrenicem ne yapmam gerek?
kullanıcı adını yazıp şifremi unuttum diyeceksin
Dedigini yaptım e posta adresi gözüküyor
Şifre değiştir
Biri faceni calmaya calisiyo
İyide faceim yok ki
Gitti hesap
Hesabım yok
Daha kötü olmayan hesap gitmiş😃
Dolandırıcı olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selen, önce sakin ol, panik yapacak bir durum değilsin ama ciddiye almak lazım.
Güzel arkadaşım, bu mesaj genelde birinin senin telefon numaranla Facebook hesabı açmaya ya da giriş yapmaya çalıştığı anlamına geliyor. Sen Facebook kullanmıyor olsan bile sadece numaranı yazarak doğrulama kodu istemiş olabilirler.
Canım, bu durumda sakın o kodu kimseyle paylaşma, bir yere de girmeye çalışma. Güzelim, mümkünse numaranla bağlı gizli bir Facebook hesabı var mı diye Facebook’a girip “Şifremi unuttum” kısmından kontrol et, varsa da hemen şifre değiştir, iki adımlı doğrulama aç. Bunlar tamamen güvenlik için 💻🔐