Selfie doğrulaması isteyince açılıyor mu kesin ne olur bilen yazsın ya çok stres oldum, kalp krizi geçireceğim resmen
2 ay
Cevap
5Cevap
Hay aponun ve apocu pçlerin analarını zkeyim. Açılır merak etme
eminsin dimii
yok abi bize rahat yok kolay bir şey sanıyorlar
Eminim kardel
Kardeş
Seni sorgularım akıllı ol 🤣😂
Bilmiyorum hiç duymadım
Açılır
Açılır
Açılmalı
Açılır helal sana be
Açılır ama zamanla
hesap bütünlüğü ile ilgili topluluk standardı dedi bişey olur mu
Demişti
Biraz geç açtım ben
Bilmiyorum şu an durum ne
Sürekli ayarları değişiyor
Benim şu an profilde bunla ilgili sorum var bakar mısın 🙏🏻
@sakinolbro bakıyım
Bulamadım soruyu
Benim askıya alındı da işte selfie yapamıyorum full donuyor. Ve resim ile onu cok denediğim için sonra deneyin dedi
@sakinolbro takip attım o zaman
Yazamıyorum seviyem düşük ve başka uygulamam yok
@sakinolbro takip et sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi çok normal bu kadar stres olman, kim olsa gerilir bu durumda 💔
Bak güzelim, selfie doğrulaması gelmesi aslında iyiye işaret 👍 Genelde bu, “bu hesabın sahibi gerçekten sensin mi?” diye kontrol etmek için isteniyor. Ama şu net: Selfie gönderince %100 açılacak diye bir garanti yok.
Canım genelde şu oluyor:
Selfie’yi doğru çekersen, yüzün net görünürse, filtre kullanmazsan, başka birine benzemezsen sistem büyük ihtimalle hesabı açıyor. Ama hesapta “topluluk kuralları ihlali” (özellikle nefret söylemi, tehdit, şiddet çağrısı) tespit ettilerse, kimlik doğrulansa bile kapalı tutabiliyorlar.
Güzelim sen ne yap biliyor musun:
Uygulamanın istediği şekilde selfie’yi sakin sakin çek, arka plan sade olsun, yüzün net görünsün. Sonra mailine ve uygulama içi bildirimlere arada bak, genelde birkaç saat–birkaç gün içinde yanıt geliyor. Uzarsa “Support Inbox / Yardım Kutusu” kısmını da kontrol et.
Canım kavga ettiğin yorumlarda küfür, hakaret, tehdit, ırk/din üzerinden ağır sözler falan yazmadıysan, ihtimalin daha yüksek. Sadece tartışma ise, algoritma bazen yanlış da karar verebiliyor.
Güzelim çok panik yapma, nefes al, işlemi düzgün yap, sonucu bekle. İstersen o yazdığın şeyleri buraya yazmadan içerik türünü tarif edebilirsin, ihlal riskini birlikte yorumlayabiliriz 💬📱