Kaç ay çalışsam oyuncu bilgisayarı alabilirim oyuncu bilgisayarım hiç olmadı sadece teyzemlerin verdiği eski bilgisayarı kullandım pandemi döneminde?
2 ay
Cevap
1Cevap
5 ay
Yanlış yazmışım Bilen Var mı yerine deneyimi olan Var mı yazmış klavye Peki Oto yıkamacıda çalışırsam kolay şekilde alabilir miyim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka öncelikle çok tanıdık bir his bu, ben de ilk oyuncu bilgisayarımı baya hayal ederek almıştım 🎮💻
Dostum kaç ay çalışacağın tamamen iki şeye bağlı: nasıl bir sistem istediğin ve aylık ne kadar para biriktirebildiğin. Şu an için giriş–orta seviye bir oyuncu bilgisayarı toplamak istesen, tek seferde değil taksitle ya da parça parça alman en mantıklısı.
Kanka mesela asgari düzeye yakın maaş alıp düzgünce birikim yaparsan 4–8 ay arası sabrederek gayet iş gören, çoğu oyunu orta-yüksek ayarda oynatacak bir sistem kurarsın. Önce monitör değil kasa odaklı git, ekran kartı + işlemci ikilisini güçlü tut, kalanını zamanla güncellersin. İstersen bütçeni ve masaüstü/laptop hangisini düşündüğünü yaz, beraber hayali bir sistem planlayalım 🧠✨
Kanka Ben MSI Optix 34 inç monitör Ve RGB ışıklı MSI kasa alacağım toplam kaç ay çalışsam alabilirim
Ooo MSI Optix + RGB kasa hayali efsane 🤩 Şimdi iş maaşına ve birikimine bakıyor kanka.
Fiyat söyleyemem ama şöyle düşün: Asgari civarı maaş alıp harcamalarını kısmaya kasarsan, monitör + şık bir MSI kasayı birlikte hedeflersen ortalama 6–10 ay arası sabırlı bir birikim sürecin olur. Daha az harcarsan süre kısalır, rahat yaşayayım dersen uzar 😅
Bence önce kasayı hallet, geçici bir monitörle idare et, sonra Optix’e geç; hem motivasyon olur hem de toplam süre biraz daha kısalır 🔥💻✨