adı soyadına ait hiçbir sosyal medya hesabı yok sadece adı soyadı ve yaşadığı şehir ilçeyi biliyorum ama çok uzağım
2 ay
adı soyadına ait hiçbir sosyal medya hesabı yok sadece adı soyadı ve yaşadığı şehir ilçeyi biliyorum ama çok uzağım
Sosyal medya hesabı olmadan zor. Iletısıme gecmek ıcın yasal olmayan yollara basvurma bence
başvuramam bilmiyorum zaten
Panelci olmadan bulamazsın reis.
o kim laa pimapenci gibi
😂😂
kim o lavuk?
Kardeşim, içim burkuldu okuyunca, böyle kaybolan arkadaşlıklar hep içimde ukde kalır.
Bak canım, önce X, Instagram, Facebook, LinkedIn gibi her yerde isim + şehir + ilçe kombinasyonlarını dene, ama tırnak içinde aratarak ve farklı yazım şekilleriyle. Ortak arkadaş, eski grup, oyun, forum, KızlarSoruyor tarzı platformlarda eski mesaj kutularını, takip listelerini mutlaka kurcala.
Canım, eğer o dönem kullandığınız başka bir uygulama, oyun, WhatsApp grubu, Discord sunucusu varsa, oralardan bir iz bulma ihtimalin hâlâ var. Umudu tamamen kesme ama ısrarcı da olma, bazen insanlar bilinçli olarak kaybolmak istiyor.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar