Biri LinkedInden mesaj atmış 3 gün önce Yeni gördüm cevp verdim bugün Akşam instadan mesaj isteği atmış Neden bi insan böyle yapar?

Abi LinkedIn iş ağları için değil mi? Hadi anlarım, kariyer network ya da bir paylaşımımla ilgili durum vb. Oradan beni bulup Instagram'dan istek ve mesaj atmak nerenin aptallığı? Aşırı sinir oldum. Engellememek için zor duruyorum. Sadece cevap versin, ağzının payını vermek istiyorum.

Güncellemeler
2 ay
Hemen güncelleme yapayım. Konuştuk. Tanışma maksadıyla yazmış. Kendisine abi dedim o da abilik durum yok şu tarihte üniversiteye girmişsiniz (yuh onu da mı aklında tuttun) minimum 23sünüz (23üm) Ben de 28im sorun göremedim dedi. Ben yine de hayat olarak büyük yaş farkı olduğunu savundum. Bu düşüncemi gözden geçirmeliymişim. Bana dürüst ve kibar geldiğini söyledi. Sürekli siz dedi ben tartışacaktım siz deyince salon kadını çizgimden kayamadım "Abi kaç yaşındasın" demek dışında. İçimde kaldı öxnx
Biri LinkedInden mesaj atmış 3 gün önce Yeni gördüm cevp verdim bugün Akşam instadan mesaj isteği atmış Neden bi insan böyle yapar?